Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
Elkészült a BMW. Nagyjából 14 óra meló volt vele mire összeállt ( Zoli 6ó40p építés ideje valami elképesztő). Csodálatos egy szett, érthető egyszerű megoldásokkal és minimális ismétlődéssel. Aki rajong a motorok iránt szerintem kötelező darab. Imádom
-
mancer7151
tag
Srácok lenne valakinél 30404?
-
callmeakos
veterán
Idén egy Tallnecket toljt a Jézuska
A legtöbb helyen 3-4 órás építési időt láttam, nekem sikerült ezt abszolválni 8 óra alatt és még mindig nincs kész, mert rendeltem mellé egy Bricsmax led kitet, de a végén már nem akartam abba belebonyolódni. Majd újévkor.Maga a szett nekem baromira bejön, ez kivételesen azok közé tartozik, ahol nem ordít hogy ez egy lego szett (mint mondjuk az autóknál).
Egy kicsit kissebb mint amire számítottam, viszont a lába irgalmatlanul instabil. Egy kissebb fuvallat, és bomlik a francba. De nekem abszolút bejön.
All→M8
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz koncsik #75694 üzenetére
Külön rendeléshez mehet. Akkor érdemes két 17 ezer forint felettire szétszedni a rendelést, hogy ingyenes legyen a szállítás.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
MODERÁTOR
Kellemes ünnepeket!
Kérdéseim:
SAH-on vásárolva más által pontokért kapott kuponkódot (Wonders of the World) beválthatom én is, ugye? Akár kettőt is?
Köszi előre is.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bordi10
senior tag
Ezt sikerült jegelni mostanáig, még AU-ban lőttük BF-kor a Smythstoys-ban 35-ért, (meg Ahsoka T-6-ját 18-ért). Szép kis set, 10 zacsi+a 4/5/6/9-hez kieg. zacskók.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
pn4hvq
senior tag
válasz HUN_Sector #75688 üzenetére
Na de zselés tollak...
-
hami85
tag
Megint milyen őrületes akciók vannak @sah 😂
-
HUN_Sector
őstag
Ennyi minden mellett már kényelmetlenül kezdem érezni magam, hogy mi csak a Minecraft mélysötétség csatáját raktuk össze a gyerekkel
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap összeraktam a lányok 41703 lombházát, ez tényleg remek kis készlet.
Més que un club!
-
backdraft81
csendes tag
Szép gép lesz ez, gratula hozzá!
Építési időre válasz:
Én is motort, Batman kétkerekűjét építettem tegnap (42155) amit a Jézuska hozott, de máshol azt írták, meg Építsd fel videóban is 75-90 percet írtak. Ennek ellenére nekem 4-5 óra volt szerintem több megszakítással és bontással. Hozzáteszem, én a studos Technicet ismerem, ott megépítettem szinte az összes nagy szettet, de studless nekem ez csak a második építésem volt. Az elemek fele ismeretlen számomra.
A másik LEGO, amit magamtól kaptam karácsonyra is studless Technic, a 42154 Ford GT, az a profiknak 4.5 óra, nekem szerintem tíz órás építés is lesz simán.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz salieri. #75679 üzenetére
Amúgy biztos van benne elem?
Nálunk csak kölcsönben volt pár éve, mikor kisebb volt még a gyerek, szóval annyira nincs most előttem, de eddig azt hittem, hogy valami olyan mechanika működtetheti, mint egy felhúzós zenedobozt, és csak mechanikus alkatrész van benne, és mikor lenyomod a hernyót, annak az energiája kell csak hozzá. -
t1
addikt
Neki kezdtem én is a BMW M1000RR-nek. Hát mit ne mondjak megnéztem az Épitsd fel csatornán az összerakást kb 7 óra alatt sikerült Zolinak én nettò 5 és fél óra alatt 3. fázisig jutottam. Nagyon apròlékos, viszont simán követhető az összerakás.
-
pyxis
csendes tag
Nálunk is karácsonyi hangulatba került a Tie
-
Gubu0101
veterán
No kesz a mokolas
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Throme #75673 üzenetére
Érdekes a dolog, mert soha egyetlen legot nem vett a szájába, nem dugott az orrába. Soha korábban meg nem fordukt a fejében hogy bármit is az orrába dugjon, vagy a szájába vegyen, nem hívtuk fel rá a figyelmét hogy nem szabad szájba venni orrba dugni. Hogy mégis honnan jutott magától erre az elhatározásra számunkra is talány ezért is mondtam azt hogy egy gyerek kiszámíthatatlan, minden pillanatban figyelni kell rá, mert nem tudhatod hogy a következő pillanatban éppen mit vesz a fejébe a legnagyobb elővigyázatosság mellett sem. Lehetsz te bármilyen következetes szülő is a gyermeki kiváncsiságot semmilyen elővigyázatosság nem tudja pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #75673 üzenetére
A 10+ nem korhatár, hanem ajánlás, a csavarozás meg továbbra is törvényi kötelezettség. A dobozon ott a piktogram hogy 3 éves kor alatt ne add gyerek kezébe, de ettől ez még mindig egy gyerekjáték, ergo kötelesek megfelelni a szabályozásnak.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Throme
veterán
válasz RapaNui1 #75669 üzenetére
Nem értek egyet.
Most direkt ránéztem az audi dobozásra és 10+ a korhatár. Namos alatta ne add gyerek kezébe, vagy csak felügyelettel. A korhatár meg azért ennyi, mert egy 10, avgy több éves nem fog dugdosni legót, drazsét...akármit az orrába, fülébe, sem nem nyel le elemet. Szóval nem értem a csavarozást.#75668 RapaNui1
Azt a csatornát már egy ideje nem nézem. Felbosszantott a fickó és elengedtem a "műsorait". -
salieri.
őstag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, hogy tudok benne elemet cserélni?
-
Segal
veterán
válasz RapaNui1 #75668 üzenetére
Konkrétan reklámozni nem fogom, de még van elérhető chrome bővítmény, ami nincs a tiltólistán és tökéletesen teszi a dolgát.
Amúgy meg sajnos mindig ez a vége a történetnek. Indul 1 csatorna ami kezdetben roppant szimpatikus, aztán ahogy elkezd befutni kezdenek jönni eleinte az rgb fények, reklámok, csatornatagság erőltetése, szponzor sztárolások, saját shop, erőlködések, mostanság nagy divat lett a saját energiaital és egyre nagyobb részben ezen dolgok sztárolása veszi el az időt a tartalom rovására és szép lassan pont az veszik ki a tartalom készítőből ami alapján az elején pont szímpatikus lett az embereknek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Tony21
tag
válasz RapaNui1 #75669 üzenetére
Nekünk nagy szerencsénk van, 2 évesen már semmi aprót nem rakott semmilyen nyílásába
Konnektorokat sem piszkálta, főzőlapot sem macerálta, elmagyaráztuk, hogy nem jó ötlet, nem csinálta. Unokatesója még 3 éves kora után is letaperolta a forró fazekat, nincs két egyforma gyerek ... -
RapaNui1
aktív tag
válasz UberMutant #75667 üzenetére
Múltkor a szomszéd kisrác átjött hozzánk legózni. Előtte azért evett egy kis francia drazsét. Egy pillanatra hagytam magára kimentem inni, mire visszaértem már feldugott az orrába 2 drazsét. Már azt hittem vihetem az ügyeletre, de szerencsére ki tudta fújni nem ment túl mélyre, de jól megijesztett. Na ezért kell lecsavarozni az elemtartót is, de a megoldás inkább az hogy egy ekkora gyereket egy pillanatra sem lehet felügyelet nélkül magára hagyni. Szerencsém volt, azóta ha innom kell jön velem ő is. Sok mindent el lehet magyarázni a gyerekeknek, de néha csinálnak megmagyarázhatatlan dolgokat még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is.
-
RapaNui1
aktív tag
Sajnos amióta reklámokkal telített az "építsd fel" oldal (is) nem nézem a bemutatóit. A tévétől is szinte már majdnem teljesen elfordultunk egy két doku csatornát kivéve ahol még tartják magukat ahhoz hogy legalább az epizódok közben nincs reklám. Maradt a Lego, kirándulás és zene terén is visszatérünk a vinyl lemezekhez, nekem jó a használt 25 ezres lejátszó is. Lehet ebből van bevétel de nem vagyok rá kiváncsi, előfizetni pedig nem vagyok hajlandó csak azért hogy reklámmentes legyen valami. Lesz más aki majd támogatja de az nem én leszek az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz UberMutant #75664 üzenetére
És a kockát nem eszik meg?
Erre szolgál(na) az életkor besorolás.
Tudom, hogy az elem veszélyes, de a kocka se veszélytelen. . . -
HUN_Sector
őstag
válasz UberMutant #75664 üzenetére
Dehát tele van elektrolitokkal (via Idiocracy c. film)
-
UberMutant
őstag
válasz HUN_Sector #75663 üzenetére
nyalogattad, de a mai gyerekek meg is eszik, az a gáz.
-
HellGreg
őstag
válasz Throme #75654 üzenetére
Mindenkinek boldog karácsonyt!
Az én fiam (10) is az Audit kapta, kínlódott is vele tegnap egész délután. De én fogom befejezni szerintem, mert neki elfogyott a lelkesedése.
A másik fiam egy távirányítós, 3 motoros nagy traktort kapott (a márkáját nem írom be mert törlik) , de az is rám vár mert 16+-os. -
RapaNui1
aktív tag
Gondolom, hogy egy gyerek ne tudjon könnyen az elemekhez férkőzni, nehogy elkezdje őket nyalogatni
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Vistaboy #75656 üzenetére
Nem tudom nekem a párom hónapokig épìtette és még én is segítettem neki, szóval mi kiélveztük az építését rendesen
Az 5x MOC várat szerettem volna összerakni karácsonyig, de 2 nappal karácsony előtt a Jézuska lumbágóval ajándékozott meg, szóval napok óta fekvés meg gyógyszer jut, na de majd ha rendbe jövök elkészül.
Egyébként már most látszik hogy milyen hatalmas monumentális és szenzációs lesz a végeredmény. -
draco31
veterán
Nekem is kettő SC szett landolt a gyűjteményben.
Az új Ferrari, és a Skyline GT-R.
Hallottam már, hogy kezdenek átállni papír zacsira, az egyiknél a kis csomagok még a régiek voltak, a másiknál már minden papír. De a belső faluk ugyan úgy nylon. Így akkor ez nekem olyan, hogy csináltak is valamit, meg nem is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Vistaboy
veterán
Tegnap elkészültem az első dobozzal, kész a Titanic orr-része. Ma fogok neki a másodiknak, amit terveim szerint majd holnap fejezek be. Eddig minden terv szerint zajlik, de azt már most látom, hogy sokkal kevesebb ideig tart, mint reméltem. Kár, hogy nincs mellé még valami másik készlet, jó lenne valami két ünnep közöttre is...
KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Throme
veterán
A motor nagyon adja. Igazi nagy dög.
Részletes, jól mutat, de nekem elég si volt a szériából ennyi. Túl van nagyon árazva.
A Yamaha már kevésbé jön be. El is engedtem. Inkább a kisebbeket gyűjtöm.Tele van matricával, ahogy egy versenygéphez illk.
Szerintem élvezetes lesz az építés - matricák ellenére is - csak találj neki elég helyet
-
Throme
veterán
Boldog Karácsonyt!
(ez lemaradt az előző hsz-emiről...)Nálam a 42160 Audi épül.
(nem, nem az itthoni 39k huf-os eresztésből való, ilyen gyors nem vagyok.
SB, még egyszer - tudom sokadjára - is thx a közbenjárásért!)Gyerkőc először azt gondolta az enyém, de neki szánta a Jézuska. Nyilván nem veszik kárba, ha mégse jönne be neki , de szerintem a végén a távirányíthatóság miatt majd játszik vele. Neki még nem való egy ilyen szett építeni.
Hát nagy volt az arcom az elején, mondván csóró 4 zacsi és kész....
Este volt minden is, kapásból kihagytam 3 db fekete csapot az első zacsinál. Minden kezdet nehéz .A második végén vagyok és tetszik. 1 dolog ami nem és az az elemes központi egység fedele. Mi a f.... - oké Karácsony van - szóval mi a francért nem lehetett reteszes kioldású, a csavarok helyett???
Buggy-nál ez miért sikerült megoldani??
Most itt van előttem kerekek nélkül. Már kipróbáltam a vezérlést. Egy firmware frissítést követően működik a kormányzás és a hajtás, elől, hátul.
Rugózás is kellemesen könnyed. Hátsó rugók jobban elő vannak feszítve. Úgy látom azok a pirosak, amik a Siánban is vannak, csak ott 8 db, mégis hamarabb lefekszik majd a zöld démon, mint ez az Audi, ahogy nézem....Az építmény úgy tűnik jól meg van erősítve.
Megmaradt csapokat (1 fekete, 1 ilyen keki) is beépítettem.A kerekek, illetve a gumik nagyon szuperül néznek ki. kellően ballonos és frankó a mintázata.
Felnik szép pirosak, mint a Rally autóban, csak kisebbek.Még alig használtam a matricákból, itt figyel 2 ív.
Rohadt sok...Ma folytatása következik...
-
t1
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek. Nálunk ők kerültek idén a fa alá. Mandalóri szett a fiamé a másik szett viszont igaz ajándék nekem.... Futár vagyok és ezzel a szettel lepett meg az egyik legnagyobb hazai Lego alkatrész kereskedő címzettem. Hát mit ne mondjak ilyen komoly szettem még nem volt , holnap keződik az építkezés. ( Ha esetleg olvassátok még1x nagyon nagyon szépen köszönöm )[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Zotyipotyi #75645 üzenetére
Nekem nagyon tetszett az építés meg a végeredmény. SC-ket gyűjtöm de ez dobogón van eddig. Talán csak a sok matrica negatívum de abszolút kötelező darab az SC vonalat kedvelőknek.
Més que un club!
-
Tony21
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Djuree
félisten
válasz Throme #75647 üzenetére
ja, igen, csak az a 2 van benne a régi szürkéböl (nem sárgult hanem a régi grey, sárgultat nem rakok sosem bele semmibe, dobom az ömlesztettbe, gyerekeknek még jó az), a két oldali kis szárny teteje, öszintén nem is figyeltem mikor rendeltem, majd egyszer kicserélem.
de majd be akarom borítani tile-okkal, így nagyon nem fog látszani...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz Giantpumpkin #75620 üzenetére
Csak Dilikutya meg ne lássa, ő morbidabb befejezéseket is ki tud találni
-
Djuree
félisten
Kellemes ünnepeket kívánok én is!
Igaz nem karácsonyi téma, hanem sajnos szintén egy aktuális dolog...háborus gépezet.
Én moc-oltam egy kicsit, a kedvenc helimet raktam össze végre minifig scale-ben, 2 napos meló volt, ma lettem kész vele. Régebbi verziós anyaglista van fent, így idegbeteg voltam rakás közben mert sok alkatrészt nem is rendeltem meg ami kellett volna, viszont sokat meg feleslegesen rendeltem meg, szerencsére ömlesztettben volt minden, ami meg nem azt a gyerekek szettjeiből elbizniszeltem velük.
viszonylag kis elemszámú moc, de kellemes csalódás, volt benne kihívás, néhány unortodox megoldás is van benne amihez kellett még 2 kezet pluszban növesztenem hogy sikerüljön jól beállítani, de megoldottam. kellemesen nagydarab is, élöben jobban néz ki mint a képeken. a kerekek sajnos "kibicsaklanak", ennek a megoldása nem jó, nem birja a sulyt, azt még majd alakitom. a képeken ugy látom pont nem látszik...
mi-35 hind: [link]
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zotyipotyi
csendes tag
válasz Napfénysüti #75639 üzenetére
DB5-ről majd írnál beszámolót?
Nem tudom eldönteni, hogy következőnek melyik SC-t rakjam majd ki: Aston Martin DB5, Dom's Dodge Charger vagy McLaren F1 LM (a dupla szettből) -
Zotyipotyi
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Én egy Ferrari 512M-et hozattam a Jézuskával. 🙂
Nem tudom, hogy az ünnepi hangulat teszi-e, de azt kell mondjam, hogy építési élményben viszi a prímet. De végeredményben is dobogón van.
Nem rég a Corvette Stingray a dupla szettből csalódás volt mindkét szempontból (a másik hidegen hagyott, az kisfiamélett), kisfiam meg Porsche 963-at kapta pár napja szülinapjára, ott meg iszonyat sok volt a matrica (talán 34 db), és se építés - bár én csak matricáztam - se a végeredmény nem ilyen meggyőző, bár azért az se néz ki rosszul.
+ az eddigi SC gyűjteményem (csak azokat szerzem be, amik tetszenek + volt 1-2, amit ajándékba kaptam):
-
Djuree
félisten
válasz h3lios #75625 üzenetére
jajj, emlékszem erre anno mikor írtad, átérzem, elég szar lehetett, mind idő mind pénz szempontból. valszeg én is cseréltem volna de nem egyszerre, nem lett volna hozzá lelkierőm.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gubu0101
veterán
Közbe találtam ezt [link] a modot a volvomhoz,meg venném(15 euro),gondolom nem lehúzós ez az oldal?Nem ismerem,csak itt olvastam,hogy páran vásároltatok már ezt azt itt.
Közben meg is vettem,minden ok[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
umek
tag
Nálunk az egyik gyerkőc a lego batman batmobile 42127-et kapta, már közel a felénél járunk, baromi élvezetes építeni, bár azért eddig 3x kellett javítani egy-egy elhibázott lépést. Ez az első ilyen méretű technik szett a családban, de már most látszik, hogy ütős darab lesz.
(még érkezik egy ford gt is a mama jézuskájától, már azt is alig várom )Légy korrekt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldog karácsonyt!
Feleségemtől én is Legot kaptam, az SC Aston Martin DB5-öt. Nagyon jó kis készlet, méltó helye lesz a gyűjteményemben.Més que un club!
-
RapaNui1
aktív tag
Boldog Karácsonyt még egyszer Mindenkinek!
A párom csak meglepett engem is:
Tyler köszi az ötletet:[ Szerkesztve ]
-
manokaj
tag
Boldog Karácsonyt az összes fórumtársnak!!!
-
sb
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek a topicban!
-
apholyon
aktív tag
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
h3lios
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nálam is Legozással telt az elmúlt közel 2 hét, de nem a normál verzióval.
Aki rég óta olvassa a fórumot találkozhatott tavaly augusztus környékén az egyik postommal.Akkor történt ugyanis, hogy 1 random rovarírtás során majdnem az összes készletem károsodott. A kifújt szer szépen ráhullott fentről a Legokra és apró foltokban (mint a vízpermet) megmarta az anyagot. Előre nem lett szólva, hogy károsodhat akármi és mivel én nem voltam otthon csak muterom ezért nem is tudtam tenni az eset ellen semmit. Persze utólag könnyű okosnak lenni, hogy egyszerűbb lett volna letakarni őket. Valószínű, ha otthon vagyok így is történik, de ez már sajnos csak 1 mi lett volna ha... scenario.
Nagyjából minden olyan alkatrész hasonló módon nézett ki, amire felülről ráesett az írtószer.Természetesen az összes létező féle tisztító / súroló szert végigpróbáltam. Vízkőoldó, sebbenzin, hígító, aceton, fogkrém, radír, CIF, szappanos víz, mosószeres víz. Semmi sem szedi le ezt a sz.rt, mert anyagában marja meg a műanyagot. Egyébként poén, hogy a gumis alkatrészekről valamint a matricákról lejön...
Végül született megoldás még akkor. Egyesével végigmentem az összes sérült készleten és alkatrészről alkatrészre összeszedtem miből mennyit kell rendeljek, hogy mindent tudjak pótolni. A vége valahol 9000 elem körül volt összesen 1300 körüli külön alkatrészből. Kártalanítva lettem, mert 1 csinosabb összeget fizetett a jómunkás ember. Természeresen nem takarta be az összes kiadásomat a közel 100 órányi munkámat pedig pláne nem.
Még akkor szépen megérkezett az összes alkatrész a Lego-tól, viszont azóta is csak a sarokban álltak, mert sem lelki erőm nem volt nekiállni sem türelmem.
Idén viszont eljött az alkalom...
Valahogy így nézett ki az összes megrendelt cucc szétválogatva.
Már csak ki kellett mindent cserélni.
12 nap alatt sikerült mindezt abszolválni, több kevesebb sikerrel.
A hatalmas elemszám miatt 1-2 alkatrészből kevesebb érkezett, ezeket MAJD 1x berendelem, hogy minden teljes pompájában ragyoghasson ismét.Mondanom sem kell, hogy 1 életre szóló "élmény" volt ez nekem. Úgy éreztem, hogy kénytelen vagyok pótolni a sérült elemeket. Megtarthattam volna azt a fél millát, amit kaptam a károkozásért, viszont nem tudtam volna ismét úgy rájuk nézni, mint korábban. Ott volt 1 hatalmas törés a Legos gyűjtögetésben. Azóta sikerült picit visszaszerezni a korábbi gyűjtői vágyat. (A Venator kifejezetten segített... )
Szóval ha a jövőben lakás felújjítást terveztek, vagy bármilyen szakember megy hozzátok bizonyos munkákat végezni az első dolgok legyen a Legokat vagy teljesen likvidálni a szobából, vagy gondoskodjatok a megfelelő védelemről, hogy ti még véletlen se járhassatok így. Ha pedig nem vagytok otthon a hozzátartozó be se engedje abba a szobába az illetőt ahol a Legoitokat tároljátok.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
addikt
Kellemes Ünnepeket!
Go Gunners!
-
RapaNui1
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
HUN_Sector
őstag
A reszkessetek betörők készlet amit szeretnék
A reszkesssetek betörők készlet amire van pénzem (ld. lego masters 6. rész)
-
czanga
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek! (insert christmas tree picture or emoji here)
-
Giantpumpkin
kezdő
Elkészült a rendezői változat küldjétek ti is az alternatív befejezéseket
-
balika21
tag
Sziasztok. Ha valakit érdekel Home Alone készlet, akciós 82 ezres áron átveheti Győrben az Alza boxban. Részleteket privátban adom. 12.27-ig átvehető
-
5150head
senior tag
Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
Asszonnyal kicsit felturbóztuk a City kalendáriumot
A szemfülesek észreveszik, hogy a nagy kajásasztalnál ott olálkodott a Grincs -
addikt
Boldog Karácsonyt kívánok!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
HUN_Sector
őstag
Kellemes Ünnepeket a topik minden lakójának.
-
Fifaisshit
őstag
Végeztem az első szintel és azt kell mondjam zseni, hogy tényleg tele van easter eggekkel a szett amit átlag ember észre vesz vagy elmegy mellette
Ugyanazt a világítást amit a Titanicba beletettem ide is tovább tudtam vezetni
-
addikt
-
HellGreg
őstag
válasz beamen #75588 üzenetére
Íme: [kép] [kép] [kép] [kép]
Kettévehető, a belseje is egész jól néz ki, bár az a része annyira nem izgat, külsőre viszont messze ez tetszett a legjobban a rebrickable-n. A szerző most egy 4 szettes változaton dolgozik, ha az is ilyen stílusú lesz, biztos hogy összerakom. De mivel csak 3 van nekem az eredetiből, kéne még venni legalább egyet, de inkább kettőt, gondolva a jövőre.
Ha esetleg valaki ad el bontottat itt, meghallgatok bármit
A templom (kísértetházból) viszont nem annyira tetszik, ormótlanul nagy, ötletes, de valahogy nem fogott meg. Kénytelen leszek visszaépíteni az eredetit, mert olyan jó mocok nincsenek belőle.[ Szerkesztve ]
-
Giantpumpkin
kezdő
Nálam is elkészült, baromi jó készlet kiadhatnák a 2. részből a szállodát vagy valamit
-
válasz Xboxone40 #75603 üzenetére
De jo...megnezem majd alaposabban ami nalam van, bar nekem minden zacsko bontatlannak tunt, de a figurakat nem neztem kulon. Naturba pakolt Dewback csak meg lett volna lovasitva, ha mar lopni akarnak.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tzs01
csendes tag
No, pár napja elkészültem a Titanic összerakásával, tényleg megrázóan nagy egyben (anno novemberben ugye 3 db-ban vettem meg, aztán szépen módszeresen útmutató alapján szétszedtem és visszazacskóztam, majd rögtön kezdtem is összerakni).
Pár napig még ékeskedik a karifa mellett, aztán megint szétszedem, de most dobozonként ömlesztve fogom, hogy aztán majd next time legyen élvezet a színekre szedés és bogarászás. -
Xboxone40
csendes tag
válasz maross #75602 üzenetére
[kép] Kettőt vettem az elmult 1 honapba, az egyikbe szinte semmi nem volt, a másikból 5 exkluziv figura hiányzott..... 3.5kg volt a sulya, a masiknak a suly stimmelt mert az 5 figura benne volt papirokba kb....Az egyik ára nehezen visszajött, a másiknál a legohoz irányitottak akik a prágai birósághoz a fogyasztóvédelmet átugorva.... nagyon óvatosan velük....
[ Szerkesztve ]
-
Alzan elesedett par ujracsomis, mos eisley 93500
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Throme
veterán
Nézitek a Masters-t?
Az első kb 20 pecben lemegy a 20 óra és még egy 10 perces körtáncot is végignézhettünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest