Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Segal
veterán
válasz Throme #38996 üzenetére
Én épp a héten készültem el a Ferrarival. Nagyon bejött az építése, egyedül az első lámpája a szégyen, mert világosan látszik hogy lett volna hely egy épített lámpának is csak ugye gondolom nem szerették volna hogy nagyon közel kerüljön a 2x annyiba kerülő lambohoz.
Összerakásilag viszont nagyon jó. Kisebb helyre kellett beférni, ötletesen vannak benne megoldva a dolgok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Throme
veterán
Már egy ideje szemezek a 42110 Defenderrel.
Másik kiszemelt a ferrári 42125 volt, de az előbbi győzött.
A ferka elég nyeklő-nyakló és árban megközelíti rendesen a Land Rovert, miközben ~ 1000 db-bal kevesebb Lego lapul a dobozában.Szülinapra meg is jött a szett
Funkciók, darabszám mind emellett szól.
Tényleg egy Creator kinézetű Technic szettet kapunk.
Lesz mit építgetni
Balázs videójának köszönhetően nem fog csettegni -
Freddy76
addikt
válasz szabonagyur #38984 üzenetére
Tudom, meg is van. Arra gondoltam, hogy abból adnának ki egy upgrade-t, mondjuk a lakást összekapcsolva a folyosóval és Penny lakásával...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
RapaNui1
aktív tag
válasz UberMutant #38991 üzenetére
Igen bocsánat rosszul töltöttem fel a képet
-
LÁZ
Topikgazda
válasz UberMutant #38991 üzenetére
ja, azt én se bontanám ki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HUN_Sector
őstag
https://www.portfolio.hu/uzlet/20210512/vasaroltal-az-elmult-egy-evben-emag-on-penz-jar-vissza-482832
-
válasz szabonagyur #38984 üzenetére
pont tegnap hirdette valaki fb-n, talan 50-ert.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
félisten
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Vikthor #38975 üzenetére
Üdv. Gyárilag nem világít utólagos beépítés eredménye. Töb cég is foglalkozik vele talán a legnagyobb és a legdrágább is a light of bricks. Én az enyémet a game of bricks oldalról rendeltem, nekem kb 5-6 óra volt a beépítése de a végeredmény magáért beszél. Én a sima alap verziót rendeltem, de létezik rc verzió és sound + rc verzió is az oldalukon találsz róla videókat vagy a youtubon is. Remélem tudtam segíteni.
-
-
válasz kbalage2 #38971 üzenetére
es tenyleg, de annyira halk, hogy nem is hallottam .
-
kbalage2
aktív tag
válasz maross #38970 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik részre gondolsz, majdnem végig beszélek és mögötte halk (bár nem free) zene szól Ez konkrétan még valami korai dumálós próbálkozás volt, előtte csak angol felirat+zene volt a videókon.
A magyar felirat hidd el hogy baromi sok meló lenne és már amúgy is rengeteg időt emészt fel a videószerkesztés maga. A YT az angol szöveget még úgy-ahogy összerakja magától beidőzítve és "csak" javítani kell, viszont a magyart kézzel kéne átírogatni, időzíteni, stb. Rettenet sok munka, régebben kipróbáltam de baromira nem éri meg. Van autotranslate funckió így is amivel lehet magyarul is próbálkozni, olyan amilyen de aki nagyon nem érti annak jó támpont lehet. Az igazi megoldás a több hangsáv lenne de azt a YT nem támogatja.
[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
válasz kbalage2 #38968 üzenetére
Nem erne meg magyar feliratozni? Elég sok meló van a videókban, százalékosan már nem tűnik akkora befektetésnek. Valami halk free zenevel is probalkoznék, neha nagyon fura, foleg mikor nem beszelsz, csak mutatja a kamera az autokat, es siri csend van.
42104 csunyan kifutott 11 honap alatt, pedig az volt az egyetlen ami tetszett
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #38964 üzenetére
Majd kifejtem a véleményemet a videókban, de a szavazás egyébként pont azért lett felrakva hogy ne a saját álláspontom szerint rangsoroljam a publikációt mert a közízlés valószínűleg gyökeresen más mint a sajátom
Persze a többség a Supra-t meg a McLarent várja értem én, de nekem azok tucatformák A Bronco ellenben...Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
balint82
senior tag
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz kbalage2 #38962 üzenetére
Építés szempontjából biztos egy üde színfolt, hogy nem hasonló szisztémával épül a járgány. Ettől független ez egy hosszú "gerenda" matricával és az elején 2 egérkerék, a másikon meg két elefánt kerék, repülő pilótafülke.
Népszerűsége pedig elválik. Főleg arra lennék kíváncsi, hogy önálló szettként mire menne?!.
Azért mellette van egy ismertebb verda, ami miatt azok is megveszik, akik a dragstert soha.
Sajnos a kategóriába pont jobban beleillik, mint a ford pickup, vagy akár a ralley mini.
Egyelőre a szavazás jelenlegi állása nem igazolja az álláspontodat ("legérdekesebb építmény ").
Igaz én meg corvette-kre voksoltam, amik szintén szarul állnak ugyanitt .
A '68-as corvette-ről kíváncsi vagyok mit mondasz majd (a többi mellett természetesen!)[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #38961 üzenetére
Nem akarok nagyon spoilerezni de a dragster a legérdekesebb építmény és (szerintem) az egyik legjobban kinéző az összes közül, igenis nagyon kellett már valami a Speed Champions sorozatba ami nem valami egységkocka vagy huszonnyolcadik hypercar
[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Gergőke88
addikt
Tudjuk már mikor jelennek meg az új SC szettek?
Új katalógus még nincs ugye?
köszi! -
RapaNui1
aktív tag
válasz lord.lakli #38953 üzenetére
Igen az oldalukról rendeltem, ingyenes szállítás van jelenleg és folyamatos akciók és kedvezmények. Sokkal olcsóbb mint a light my brick oldal, bár nem annyira szép és hatásos mint a light my brick videói, de a végeredmény nekem tetszik. A fotó amit feltettem nem adja vissza teljesen az élményt de élőben sokkal szebb a végeredmény. Mivel ez csak egy teszt rendelés volt most megrendeltem a lombházhoz illetve a középkori kovácshoz is a szettet, kiváncsi leszek majd azokra is.
-
RapaNui1
aktív tag
A Razort én 46-ért vettem May the 4 akcióban most meg ugye 6 ezerrel még olcsóbb de sajna ez már csak ilyen.
-
RapaNui1
aktív tag
Üdv gondoltam csatlakozom. Nemrég kezdtem el legózni és beszippantott a téma. Gondoltam megosztom egy projektem veletek. Game of Brick világítás készlet. Próbaképp rendeltem de eddig úgy néz ki be fog válni és szép lesz a végeredmény, bár maga az építés és a kábelek elhúzása és elrejtése igencsak feladta a leckét illetve 41 évesen már nem olyanok az ujjaim mint 18 évesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az is be is bszna. mint írtam ennél nincs az a világos kontúr az aktuális lépésben lerakott elemek körül. Na ez fekete háttérrel megspékelve lenne az ultimate szivatás. Itt csak szimplán pakolja egymásra az azonos színű elemeket, mindenfele jelölés nélkül és ez zavaró pláne ezen a fényes füzeten és valamiért az árnyalatok is sötétebbek.
[link] itt bele tudsz nézni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez is elkészült.
Jobb fények mellett kellett volna, de lusta voltam.ha valaki azt kérdezné, hogy mi legyen az első Lego készlet, amit megvegyen magának, mert el akarna indulni a lejtőn, akkor gondolkodás nélkül ezt ajánlanám neki. Bár nálam a ninjago city az all time top, de az már nem kapható és kellene mellé a két másik modular is, hogy teljes legyen. Ez viszont... nagyon szép lett. Nem gondoltam volna. Tele apró kidolgozott részlettel és frappáns építési megoldásokkal. Néha unalmas az építése, de oda se neki. A figurák olyanok amilyenek, viszont elem felhozatalban is meglepően jó dolgok vannak benne, a sok plate kivételével semmi nagyobb egybepanelt nem tartalmaz.
Összeségében egyetlen hatalmas negatívuma van, ami viszont a vége felé már bosszantó tud lenni. Ez pedig az építési útmutató minősége. Alapból kb az egész redish és dark brown színekből épül fel, így alig látszik, amikor barnára barnát kell tenni, de mellé még a szokásos élénk színű kontúrt is kihagyták, amit az új elemek köré szoktak rajzolni. Nem is értem miért. Ettől függetlenül kötelező darab. Ha valaki gondolkodik rajta, ne tegye, csak vegye meg. Nem fogja megbánni. -
draco31
veterán
Jön egy dalmata kutya páros is ha jól láttam, brick heads.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
czanga
őstag
No meg a 75254-es AT-ST is, hogy a fene essen bele. Nyilván vettem hármat belőle még év elején, mert ugye hát kivezetik és Cara Dune meg kiskutyafüle'... Akkor még 20k/darab áron. Tabs.
-
félisten
-
JeepD
újonc
Extreme Diginél van jó áras 75292 Razor Crest:
[link] -
Freddy76
addikt
Soha nem értettem a Friends népszerűségét...
-
draco31
veterán
válasz szabonagyur #38927 üzenetére
Hajból felismertem, túl sokat láttam már a sorozatot
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
félisten
-
czanga
őstag
Alzának hol írtok, ha sérült a LEGO doboza? Facebook? Nem vészes a dolog, de azért futnék egy kört vele, mert a rendelt SW készletek közt sajnos van sérült.
-
válasz HUN_Sector #38921 üzenetére
Ha 18 kerben jársz (Ulloi 600 magassaga) es sajat reszre kell, szivesen adok egy baglyot, tobbibol sajna nem rendeltem.
-
HUN_Sector
őstag
Rendeltem az alzától - az elsők között - 2 hp baglyot, egy hp kalendárt, egy sw trouble on tatooine-t. A csomag elveszett, a foxpost nem kapta már meg, így visszautalják a pénzt.
(Kifizettem rögtön rendeléskor.)
Hp bagoly nincs már raktáron... Átb@szva érzem magam... -
Lebobgo
újonc
válasz Freddy76 #38903 üzenetére
Két macskánk van itthon, egy évesek és az egyik pont így néz ki....
És ő a legós macska. Eddig több mint 100.000 huf értékben kellett a bútorokat módosítani (üvegajtóval ellátni) mivel imád legózni....
A másikat nem érdekli, de ez meg van őrülve a kis kockákért. Elviszi, eldugja. Kifejlesztett egy technikát, miközben legózok, és az ölemben van villámgyorsan az asztal fölé hajol, és úgy bekap egy lego kockát, hogy ha magad felé fordítod a macskát nem látsz semmit. De ekkor kiugrik az öledből, elmegy az előszobába és ott köpi ki majd játszik vele.
A kedvenc hangja az mikor egy szett landol a földön és darabjaira hullik. Mindezt éjjel.
Nagyon jól neveltek. Konyhapült, konyhaasztal, lego polcok tiltottak. Egészen addig ameddig fel nem megyünk az emeletre . Taníthatóak, persze, de ugyan úgy mint az élethez a macskákhoz is kell egy csipet szerencse -
törölt tag
válasz Freddy76 #38907 üzenetére
igen, hasonló szabályok voltak anno érvényben, amikor velem volt ket macsek es egy halom Lego. a közhiedelemmel ellentétben simán tanulékonyak ök is, ha következetesen neveli őket az ember es mindig tudatosítja egy határozott nemmel, hogy mit szabad es mit nem.
ha megfogadsz egy tanácsot, sose játszatok vele úgy, hogy az ujjadat vagy a labujjadat mozgatva neki, az a "célpont". mindig valami tárgyat kelljen támadnia.annak pedig örülök, hogy igy beilleszkedett.
-
-
válasz balint82 #38909 üzenetére
En is orulnek egynek, de eselytelen. Vettem egy darth vadereset, erre nagyobb az egesz kulcscsomomnal, okkk koszi, akkor marad a fiokban . Majd ha oda jutok, hogy eladok valami sw szettet, hozzacsapom vevocsalogatonak.
-
Freddy76
addikt
válasz #75376384 #38906 üzenetére
Eleinte próbált, de elég gyorsan leszoktattuk róla, számára a konyhapult, konyhaasztal, legós polc-komód tiltott. Persze nincs kétségünk afelől, hogy ha nem látjuk, akkor megszegi a szabályokat az uraság, de a legókat békén hagyja. Nem akar ő rombolni, néha azonban véletlenül lever ezt-azt. A legónál már megtanulta, hogy itt könnyen előfordulnak balesetek, és inkább kerüli. Sokat segített az is, hogy a nappaliban és a lányom szobájában (itt van sokat a macska, és itt vannak legók is) vannak kifejezetten rá szabott magas helyek, ahova felmehet büntetlenül, és ez kielégíti, nem akar a legók között szaladgálni. Most lett nyolc hónapos a macsek, és az elég érzékeny (sok könnyen leeső elemet tartalmazó) lombház sem sérült még, és bár csak két nap telt el, a szintén eléggé ingatag űrállomás is áll...
-
sodokan
tag
Valaki tud abban segíteni, hogy xml file-ban lévő part listet, hogyan tudok BrickLink wanted list-té konvertálni? Előre is köszi!
-
czanga
őstag
Ez a telekomos kocka.hu-s ajándék króm-arany kocka amúgy mennyire nagy szám? Fém legalább, vagy ne legyenek híú ábrándjaim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest