- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz h.balint #78123 üzenetére
lehet.
én se akartam, lehet jobb lett volna ha már nekem se adja és akkor nem rendelek. de így alakult, remélem elmegy jó drágán. face csopikban már többen keresik, úgyh van remény a jó árra.manokaj: nemrég volt olcsóbban is, már nem tudom hol. 210 körül asszem....bár nekem annyit se ért meg.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
formula01
senior tag
válasz h.balint #77586 üzenetére
"Új készletre vár", és én kaptam visszaigazoló email-t. Durván egy órája rendeltem.
A visszaigazoló mailben pedig "Folyamatban" az állapot.Aztán még utána egy harmadik emailt is kaptam, hogy jelenleg nincs készleten, majd értesítenek ha elindult felém, és hogy majd akkor fogják levonni az összeget, addig meg átmenetileg zárolva van, de azt feloldják.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz h.balint #56149 üzenetére
gondolom még mindig csak 1 pénztár megy, úgyhogy lesz aki felveszi a telefont, sztem kérdezd meg őket, ez talán nem top secret információ, hogy ne legyenek képesek megmondani (ellentétben azzal, hogy pl mennyi világítótorony van még a boltban, hogy ne menjen potyára az ember....)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
PowerBuldog
veterán
válasz h.balint #51858 üzenetére
Májusban volt születésnapom és akkor volt szintén 1-2 nap amíg utánrendeléssel lehetett venni. Egy percig nem bántam meg. A nappali egyik éke azóta is.
Feleségemmel együtt raktuk össze.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
LÁZ
Topikgazda
válasz h.balint #51858 üzenetére
aki összerakta...biztos mindenki szenvedett
ps. backorderbe még van legóéknál...aztán egyszercsak ideér, vagy ha pl a pesti lego store-ban van vhol, oda 10% off lehet a telekomos kapcsolatkártyával, ha opció nálad
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Lajti
tag
válasz h.balint #49378 üzenetére
Vízesés és étkező szinte tuti, Winter Chalet és a vadnyugati szintén jó eséllyel, atöbbiről passz. Személy szerint az étkezőre és a pályaudvarra pályázom, eszméletlen szép lett, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy eléri és időben a limitet, mocsok drága. Tetszik annyira, hogy még ennyiért is vigyem, de nem igazán értem, miért drágább még a Steam powered science-nél is, ránézésre abban jóval több anyag van.
@Pötyi: szerencsére anno ezt a készletet megkaptam anno, imádtam. Jó párszor összeraktam, játszottam vele robotként és autóként, mint transformers. Mai szemmel nézve meglepően kevés alkatrészből áll (mai kiadásban ez is kb. háromszorosz elemszámú lenne, ahogy szinte minden más is), mégis minden lényeges funkció megvan benne. -
LÁZ
Topikgazda
Mivel mindegyik nagyobb darabszámú, így azért éredekes lesz, simán lehet, hogy csak pl 3 ugorja meg a lécet, és nem 5.
Sztem a vízesés és a dinner biztos eléri a gyártási limitet..
-
magickonfig
tag
Szerintem Train Station a legdrágább árához képest is össze fog jönni. Ez egy csodálatos monstrum + vonat.
A másik amiben reménykedem a Mountain View Observatory. -
RapaNui1
aktív tag
válasz h.balint #47166 üzenetére
Hát igen. Ilyenkor azért mindig elgondolkodom rajt, hogy ha 62k is még hasznot hoz akkor a 75k mekkora haszon van, bár elvileg ha a kereskedelmet nézzük akkor 33% haszonkulccal lehet számolni, amely egy 75k készlet esetében 22.500ft, ha az áfás árat vesszük figyelembe, így elvileg még mindig marad rajt a kereskedőnek 10.000ft haszon készletekként. Olyan ez mint a videójáték, mellyel ha elsőként akarsz játszani meg kell fizetned az árát, de ha ráérsz egy kicsit várni a piac úgyis beárazza a játékot. Ha nagyon népszerű és keresett marad, akkor csak kismértékben esik az ára de mindenképp esni fog idővel, ha kevésbé népszerű akkor pedig sokat fog zuhanni az ára, így wz mindenképp egy türelem játék.
-
-
Mauzes
addikt
válasz h.balint #41971 üzenetére
Nem gondoltam amúgy, hogy a visszafelé "nagyjából precízen" haladós megoldás is jelentősen rövidebb, mint az összerakás, jó tudni. Szép ez a kovácsműhely amúgy.
Viszont pl. a komolyabb Technic cuccokat sem para szétszedni? Pl. egy Bugatti Chiron vagy Liebherr kotrógép, ahol a nagy elemszámhoz képest nagyon kompakt méretbe van "bezsúfolva" rengeteg kis alkatrész, komplexebb összeépített alkatrészek, stb? Persze minden Lego-t szét lehet szedni, de ez nem lehet egy leányálom. :-)
-
Throme
veterán
-
-
-
törölt tag
válasz h.balint #37370 üzenetére
"...aztán picit le kellene állnom"
hahaha
ez nem igy megy.
#37386 HellGreg: nem tudom hogy a varosod eppen hogy all es hogy lesznek e benne kesobb pl modularok, de oszinten szolva, amikor meglatok egy varost modularokkal illetve nagyobb epuletekkel, elottuk a "gyari" jardaval, majd az azokhoz kapcsolt utas baseplate-tel... szerintem szornyen neznek ki. van egy 8 (vagy 6) studos uresjarat, ahol kb nincs semmi. illetve egy baseplate alapu varos megbontja a lego bevett 8-16-24-32 alapu rendszeret is, mivel nincs olyan vastag epulet csak annyi helyet foglalna el, mint ami egy utas baseplate szelen marad. sima plate pedig dogivel van minden lego keszletben.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz h.balint #35742 üzenetére
Fixen 40-en valamennyi rémlik pedig.
Itthon volt valami 44 körül és 47-49 körül a legotól, visszakeresem szoktam ezeket screenelni aztán lehet a bejgli volt túl sok
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Freddy76
addikt
válasz h.balint #35161 üzenetére
Nekem is mindkettő tetszik, és nehéz lenne dönteni, ha nem lenne meg mindkettő.
Ugyanakkor az építési élményt és a végeredményt tekintve is számomra a lombház valamivel előrébb van. A Barracuda kissé életszerűtlen (egy hajó sem tud úgy "hajótörni", ahogy ott van), a lombház viszont telitalálat, minden szempontból. Ha most választanom kellene, hogy melyik menjen, a Barracuda menne.
Mondjuk ez a döntés meg is született, a nappaliban szétszedtem legókat, mert jönnek a karácsonyi készletek. A kislányomat megkérdeztem, hogy melyik maradjon: Disney Castle, Barracude, Old Fishing Store, Lombház. Egyértelműen a lombházat akarta, szóval most csak az maradt...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz h.balint #35161 üzenetére
mindkettot.
amugy tenyleg. ha nem gondolkodsz kesobbi moc-olasban vagy mas kalozos keszletekkel valo keveresben, akkor fahaz. ha neked is gyerekkori szerelmed a kalozos tema, akkor pedig bay.
elvileg egyik se fut ki iden, igy van idod mindegyiket beszerezni. en azt mondanam kezd a faval.
-
-
-
törölt tag
válasz h.balint #35058 üzenetére
ha arra a boltra gondolsz neten, amit fentebb linkeltem (a kocka.hu nem tudom kie), az a hivatalos lego bolt (innentol s@h), nekik van vip rendszeruk. a lego store (allee, westend, koki) magyarorszagon ilyen hivatalos bolt is meg nem is. ok az egyetlen bolt, akik ajandekot adnak magyarorszagon es vonatkoznak rajuk a s@h idoszakos dolgai, viszont teljesen mas feltetelekkel. es szerintem ez a rohejes (lasd lord.lakli hsz-e). a pontrendszeruk mas. a neten levo s@h pontjaid itt nem ervenyesek es ez forditva is igaz.
en nem tudom mit szivtak anno a lego-nal, mikor veluk kotottek szerzodest, de biztos nagyon megeri nekik/valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz h.balint #35039 üzenetére
nem ismerem a rendszeruket, de szerintem rendeld meg netrol [link] es ne vegyel toluk semmit, mert bar neked jarna ajandek, ez akkor is mocsok dolog reszukrol. amugy meg amit mondasz keszlet szerintem nem is akcios most, igy kb barmikor meg tudod venni, amint jo lesz a rendszeruk nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest