Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz elektrotank #38298 üzenetére
egészben.
Ha érdekel akkor dobj rám egy privit[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
elektrotank
aktív tag
-
kbalage2
aktív tag
válasz elektrotank #38295 üzenetére
Mochub hasonló, amögött egy magyar cég van Tapasztalat Build a MOC-ról nincs, de azon kevesek egyike akik nem lopják a terveket és eredeti LEGO-t kapsz
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Segal
veterán
válasz elektrotank #38295 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
elektrotank
aktív tag
Őszintén megmondom, hogy ez a kép azért megdobogtatja a szívemet... nem mondom, hogy fél vesémet odaadnám érte, de szívesen bámulgatnám az egyik polcomon.
Esetleg a Build a MOC-ról van valakinek valamilyen tapasztalata esetleg van más, hasonló jellegű oldal is ezenkívül?
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
-
ayo
veterán
válasz balint82 #38288 üzenetére
na igen, csak nem mindegy, hogy bemész megkapod, ha lesz, v melózol érte én azért azt látom, hogy többségben mindenki árulja ezeket, pár elmegy, de sok csak alacsony áron, kori pálya is 5-ért van fent, jó alacsony, de nem nagyon ugranak rá, legalább is most. ha kocka.hu-n van, akkor idővel lesz edigital, még csak 4 hónapos szett. egyébként meg kéne hozzá venni vmit, hogy meglegyen az ajándék, mert a csokor pont a határ.
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz Janaboy #38283 üzenetére
itt volt róla szó, de lehet azóta már vannak újabb alkotások
#38281 tocsek18 : kár hogy edigitalban csokor azóta sincs, azért azaz 5K mínusz nem jönne rosszul
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Janaboy
veterán
Lattatok valahol valami jó vázát a virágokhoz?
Janaboy
-
tocsek18
senior tag
-
Freddy76
addikt
válasz Ereshkigal #38276 üzenetére
Egy luxusprosti ennek többszöröse
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t-bali3
senior tag
válasz Ereshkigal #38276 üzenetére
Akkor túl gyorsan rakod össze
Mondjuk tény sem inkább Technic készleteket rakok össze és az azért jobban el tud húzódni.
Ahogy nézem a Micimackó házikót egyesek 3 óra alatt rakják össze, az már húzósabb...[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Találtam egy új megközelítést, ami segíthet átlépni a mai Lego árakon.
A beszerzési árat le kell osztani az építési órák számával és akkor az egész emészthető lesz.
Feltéve, ha valaki nem villámépítő -
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #38272 üzenetére
besz@rsz, pedig mintha régebben az lett volna, hogy bármennyit...mintha nem lenne mind1 nekik, ha már az ember elköltötte a pontjait..néha azt gondolom, hogy kezd elgurulni a bogyó náluk
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
S@h : Checkoutnál hogy tudok több promo kódot beírni?
Pontokkal vettem space coin-t, és posztereket, de valamiért csak egyet enged egy rendelésen belül felhasználni.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
van egy ujracsomagolt t-rex tombolas emagon, lehet mindjart elni fog egy -20% "ujracsomagolt" kupon ra, ha esetleg kellene valakinek
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
magickonfig
tag
True! Mégis hónapokig készlethiány volt, ezért a semmi extráért. A sorozat hype-ja egekbe vitte a túlkeresletett, a Razot Crust iránt.
nem csodálkoznék , ha a 3dik évadban jön a Razor Crest 2.0 és persze Legoban is
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
-
-
-
-
-
czanga
őstag
Nem tudom érdekel e valakit, de a Razor Crest (75292) mégsem robbant fel, újra elérhető a LEGO SAH oldalon.
-
thomeef
őstag
válasz elektrotank #38257 üzenetére
Maga a csuka is 30-40k alapból, lego licensz nélkül is. És egyébként egy baromi jó/kényelmes csuka, nekem van 2 is a sima lego mentes változatból, az egyiket 7 éve hordom
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
elektrotank
aktív tag
válasz Szada85 #38255 üzenetére
Lehet egyedül vagyok ezzel, de ez a cipő gyakorlatilag semmilyen módon nem tud hatni rám. Mennyi is, 200$? A kinézete érne max 1000-2000 Ft-t. Persze ez ízlés kérdése. Bár YT kommentben már írták valamilyen formában, hogy a talpbetét akkor lenne az igazi, ha műanyag lenne.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Szada85
aktív tag
Bár (gondolom) senkit nem lep meg, de az új Adidas Lego lépő is egy perc alatt elfogyott...
[link]
Van, akinek sikerült lecsapni rá? -
Segal
veterán
Max majd vesztek a jófogásról vagy a marketplace-ről, ha ekkora a para és problem solved.
-
Throme
veterán
válasz magickonfig #38252 üzenetére
(jah, azt meg hogy a sorban hogy állnak az emberek, azt senki nem nézi....nagy különbség nem lesz, sok ember a boltban vs sok ember a sorban.... jók ezek a szabályok)
-
Throme
veterán
Néhány részlet a Dodge dupla SC szettről...
-
Gondwana
addikt
Reggel próbáltam kockáéktól rendelni. Csak 3x nem lehetett online kifizetni, úgyhogy feladtam, mégse kell a kis mézeskalácsház.
(Marad az eredeti terv, 42114 valamikor a hónap végén - ami meglepett, hogy még itt, Szerbiában is találtam jóárasított forràst)[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Throme
veterán
válasz adalbert1 #38240 üzenetére
"nettó gyökérség, hogy a járvány közepén csak fizikai boltban adnak egy bizonyos ajándékot, és a webshopban nem... "
Szerintem meg 'nettó gyökérség, hogy
a járvány közepéncsak fizikai boltban adnak egy bizonyos ajándékot, és a webshopban nem... '
Ez volt addig, amíg a Kockán nem lehetett online vásárolni.
Eddig ez a helyzet nem zavart?Szerintem a járványtól függetlenül gáz, hogy a lego shop (vagy mi a fene) manapság nem üzemel online is.
Mondom úgy, hogy még el is tudok az egyikbe menni, igaz csak este, amikor le van már kopasztva az akciós cucc.
Ezért örülök a Kockának.Ha tényleg azért vették le a Kockáról a Dickens szettet, hogy becsalogassák az embereket a bóóótba, akkor duplán gyökérség... szvsz
-
Nem szivesen. egy ember van akit egyaltalan meg mernék kerni erre, es relative kozelben van, meglatjuk. Apro szarsagaim (=jatek) miatt hatareset szivessegeket kerni. Egyebkent lego.hu arak vannak a lego storeban, es kb minden van? Nem is tudom mit erne meg 20k korul begyujteni. talan egy at-st-t.
szerk: ja es tovabbvive a gondolatmenetet, at-st 22000ft-10% kapcsolat kartya = 19800, erre jarni fog a promo, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz #75376384 #38235 üzenetére
A hivatalos oldalon elég kevés szett kapja meg a "retiring soon" plecsnit, van ami csak simán kifogy vagy egyszer csak eltűnik az oldalról. Mivel nincs teljes hivatalos lista ezért jobbhíján marad az említett oldal, vagy pl ez mint iránymutató.
-
Pötyi
őstag
-
törölt tag
válasz Lebobgo #38229 üzenetére
szetkapom es megy MOCba. korabban irtam egy kisebb beszamolot egy epitett brickative modularrol. az o epuleteivel akarom folytatni a sort.
#38230 Mahrenburg: ez jo szerencsere semmi olyan keszlet nincs most, ami kifutas elott allna es kulonosen draga lenne. igy ez most elmarad. pont valamelyik nap neztem a wanted listam brickseten es jelenleg egy 40 Frankos keszlet van, ami nyarig kimegy. a tobbi mar vagy kifutott vagy ev vegen fog legkorabban.
[ Szerkesztve ]
-
Lebobgo
újonc
válasz Mahrenburg #38230 üzenetére
Sajnos így szoktak ezek kezdődni......
"Jaj de szép szett......" utána a "Bricklink Szörny" csak úgy szippantja a pénzt a bankszámláról..... -
Mahrenburg
őstag
válasz Lebobgo #38229 üzenetére
A rohamosztagos felbukkanása előrevetíti egy birodalmi léptékű beruházás lehetőségét...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lebobgo
újonc
válasz #75376384 #38197 üzenetére
Szemezgetek ezzel a készlettel.....
Marad így vagy átépíted majd?
Szépen fel lehetne bővíteni.
Ez a verzió nem is lett rossz Rebrickable-en. -
-
-
b12gege
csendes tag
Kocka.hu-n elég jóféle akció van! 19.999ft felett lehet választani ajándékszettet, többek között a Dickens Tribute és a Mini Mézeskalácsház is ott van a listában.
-
törölt tag
Lesznek arany figurák az idei Harry Potter nyári keszletekben. 20. évforduló. [link]
Az utolsó hapit nem teljesen értem, de biztos meg volt oka, hogy nem Dumbledore lett az. -
LudiDOK
csendes tag
Szerintem Koenigsegg vagy Mclaren lesz Dark Bluise Grey színben.
-
draco31
veterán
válasz Freddy76 #38213 üzenetére
Én valamiért McLaren-t mondanék következő nagy Technic szettnek. Második helyre mondanám a Ferrari-t.
Főként emiatt. Mivel LEGO alkalmazottak is ott voltak, elég alaposan ismerik minden részletét. Kicsi méretek meg voltak (lambo-t kivéve) korábban, több készlet is kijött már a márkától. Számomra ez lenne a logikus.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Throme
veterán
válasz #75376384 #38207 üzenetére
A tetőn a napelem zavart meg.
Nekünk a 31068, legkisebb épület van meg egy nagyon klassz koncepcióból.
Ide tartozik a 31069, meg még egy szett és ezek összeépíthetők egyetlen nagy épületbe.
Szóval megvan mindegyikből a 3in1 plusz egyben a 3 szett.Ezen a játékbolton gondolkodtam korábban.
#38212HUN_Sector
A felső ford (linkelt képen) már volt speed championban, igaz még a 6 bütykös érában.
75881
Ez tényleg egy frankó szett. '66-os és -16-os verziók.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Igen ez a másik elmélet, hogy a VW csoport tagjait "legósítják" meg supercar vonalon.
Jövőre meglátjuk....
Audiból - ha jól tudom - eddig csak speed champion szett jelent meg (2db).
Ferkából már mindenhol (SC, Creator expert, Technic), igaz a csúcskategóriát még nem hódította meg.HOG szerintem működne, hiszen a valóságban sem illik állóhelyzetben forgatni a kormányt. Oké ez játék, gyerek meg nem tud - jó esetben - vezetni.
Nekem eddig az Extreme Adventure lánctalpas terepjárónál volt nehéz a HOG használat szőnyegen. Sima felületen elmegy.Igen, más a felfüggesztés, de itt olvasva a Rover esetét is, csak remélem nem csüccsen le.
Egyébként nekem van pár Technic motorom és azoknál is érezhető egy kis rugóerő vesztés, a hátsó felfüggesztésnél. Ott csak 1 rugó van, de lényegesen kevesebb súlyt tart, mégis...Ez a lime zöld már a speed champion porsche turbo 3.0 esetében és az Urus-nál megjelent.
Bár lehet a porsche az a sárgásabb lime....
Sőt - bár most nem rakom egymás mellé - az egyik noname Technic cross moci is ilyen (ha csak nem ez is a sárgásabb lime....). -
kbalage2
aktív tag
A Sián-ban pont az a poén hogy 63 egyedi darab készül belőle, mindegyik különböző. Az hogy amit lelepleztek anno zöld volt, és hogy a LEGO változat is valamilyen zöld az tulajdonképpen csak véletlen egyezés. Elég szoros az együttműködés az autógyártókkal az 1:8-as supercarok esetében, a szín kiválasztása egy elég sarkalatos pont szóval tuti nem csak a hasukra csaptak hogy "ződ-ződ jóvanazúgy". Látszik is az instrukcióban meg a publikált anyagokban hányféle variációt sakkoztak végig. A lime zöld egy tipikus lambo szín, harsány, figyelemfelkeltő, és még nem volt ilyen a felhozatalban, szerintem jó választás. Az más kérdés hogy a gyártástechnológia nem tudott felnőni a feladathoz és minden alkatrésznél ugyanazt az árnyalatot produkálni...
Szvsz egyébként roppant rusnya lett volna ha pl a Defender-féle fáradt libaf*s-zöldben "tündökölne" egy Lambo
-
Segal
veterán
Ha a VW irányából közelítjük meg a dolgot akkor lehet R8 vagy valami újabb pl elektromos Audi, de szerintem sokkal valószínűbb hogy Ferrari lesz, mert egész véletlenül 2022-ben várható a LaFerrari utódja
Idén ugye nem autó lesz a technic csúcs, jövőre meg pont aktuális lehetne a dolog.
Csak kérdéses a Ferrari mennyivel hamarabb osztana meg infót a Lego-val mert a Sian is úgy készülhetett el hogy a bejelentés előtt tudták az infókat róla és így volt idő megtervezni.
Na a Ferrari nem az a nagyon közlékeny vállalat. Viszont sokkal nagyobbat üthetne egy Ferrari csúcs szett mint egy Audi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #38205 üzenetére
Mindhárom eddigi Supercar esetén volt egy "mélyebb" együttműködés a gyártóval, nem csak kijött a készlet, és viszlát. Nem tudom, mennyi volt a tényleges egyeztetés, de minimum azért volt személyes találkozó, hogy készítsenek pár közös képet a Lego és a gyár szakemberei, illetve legyenek klassz képek az autókról. Gyanítom, ennél azért többről van szó. Emellett mindhárom esetben a másik oldalon is megjelent némi PR, tehát nem csak legós oldalak, de kimondottan autós oldalak is beszámoltak a készletről részletesen, vagy ott volt pl. a működő Lego Bugatti. Eddig mindhárom Supercar a (tág értelemben vett) VW csoport, a cégcsoporthoz tartozik a Porsche, Bugatti, Lamborghini is. Ha ezt a gondolatmenetet követem az Audi R8 lehet a következő, bár lehet, hogy túlgondolom...
A felfüggesztés állítólag új (meg nem mondom miben, nem kerestem vissza a Bugatti leírását), pont azért, mert sokan jelezték, hogy kb. egy év alatt leül.
elektrotank: Ahogy Throme írta, maga a motor, tehát a 12 henger és a dugattyúk nem látszanak, hiába emelem le a motortetőt. A HOG-nak sok értelme valóban nem lenne, egy ekkora dögöt nem fordítasz el így, csak ott lenne az oda nem illő pöcök.
Pötyi: Ez szerintem nem az a szín. Amit te linkeltél egy türkiz Aventador, ez a szín meg (valahol ezt olvastam) kimondottan a Siánra "kikevert" egyedi szín. De a "hangulat" persze ugyanaz, mindkettő tükröződik, más a hatás a fényviszonyoktól függően. Persze arról fogalmam sincs, hogy ez a Sián, amiről eddig csak gondosan megtervezett fények alatt készült képet láttam, mit mutatna egy garázsban fotózva.
Nálam most NASA projekt indul, előkerül a dobozból a Saturn, a holdkomp, kibontom a Nemzetközi Űrállomást, és szerintem holnap megjön a Discovery is...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
HUN_Sector
őstag
Nocsak-nocsak.
https://www.instagram.com/p/CNSxngWJ9x-/
Ez a kettő is jön a speed championsban -
elektrotank
aktív tag
válasz Throme #38205 üzenetére
Szerintem a Lambo volt a legkidolgozottabb eddig. Ez az én véleményem. Amúgy ez az árnyalat volt a legkisebb gondom. Volt olyan alkatrész, amit sérülten kaptam, volt olyan, ami vagy hiányzott vagy mást adtak helyette és az ajtót egyedileg fogadtam fel rá. Nekem az ár nagy befolyás, illetve igen, az is, hogy miféle járgány.
A Porsche-t én nem akarok, legyen valami más Ugyanakkor a HOG-al egyetértek, szerencsére a Roveren van ilyen lehetőség is, de az 1:8-asoknál nem látom értelmét... szimplán túl nagy, hogy játszani lehessen vele.
Amúgy a Bugattinál említett rúgófáradást a Rovernél is észleltem. Kíváncsi leszek a Lambo hogy bírja majd.
LÁZ:
Erről a poszterről épp az jutott eszembe, hogy a "LEGO Adok-veszek " csoportban meghívtak egy srácok, aki toy photography (ezen belül legóval) foglalkozik és közzétett pár frankó képet:
-
Pötyi
őstag
-
Dareiosss
senior tag
Srácok a Batmobil és az Aston Martin idén kifutó készletek vagy még nem?
Tartanom kell magam egy fix kerethez és érdeklődök előre kell e ezeket vennem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Throme #38206 üzenetére
nem, ez egy hivatalos készlet. talán tavaly vagy tavalyelőtt jelent meg. csak bedoltem annak a pletyka oldalnak, hogy ki fogjak vonni, igy megvettem karácsonykor. aztán persze nem lett belőle semmi.
ez:
[31097 - Townhouse Petshop Cafe]szerintem akkor nektek mindenkepp érdemes lenne beszerezni, ahogy a tavaly megjelent "folytatását" is. [31105 - Townhouse Toy Store]
remelem folytatni fogja a Lego ezt a vonalat, mert simán felér egy modular belépővel kicsinek. plusz tökéletes MOC alapanyag forrás.
-
Throme
veterán
válasz #75376384 #38197 üzenetére
Ez az az épület, amit 3 szettből lehet megépíteni?
Én szeretem a Creator 3in1 épületeket.
A modulárok szuper részletesek, de egyben nem látható a belseje. Ahhoz kézbe kell venni, szét kell kapni, én meg nem játszom velük. Gyerkőcnek könnyebb kezelni ezeket a 3in1 épületeket, még szellősebbek.Most is építünk egyet (majd képelek ).
Gyakorlunk. Alkatrészek összegyűjtése és rajz szerinti beépítés. -
Throme
veterán
válasz elektrotank #38203 üzenetére
Nem elszíneződés, hanem sajnos más árnyalatú zöld.
Nem tudom milyen költséggel járt volna, ha minden zöld alkatrész ugyanabból az árnyalatból lenne.Ezen én is elgondolkodtam, hogy ekkora szettet vennék-e. Nem csak az ára miatt.
Nagyban függ természetesen az adott modelltől.
Eddig se akartam, viszont a Lambo az Lambo, nincs meseHa lekapod a motortér fedelet, a dugók akkor se látszódnak, Lehet Freddy erre gondolt.
A váltó "hatását" a dugattyúk sebességén lehet érzékelni, azonos fordulatszám mellett.Én kiegyeznék a Porsche RSR és a mostani Ferrári mérettel, darabszámmal.
Polcra megy, nem játszom vele, lányom is csak tologatja (pont a játszhatóság miatt jó lenne a szokásos HOG kormányzás ebben a kategóriában is)#38201Freddy76
Szép munka!
Vannak akik Ferrárit vizionálnak a következő supercar-nak.
Kíváncsi leszek. Aston lehet, de az Audi kevésbé mozgatna meg.
Hézag van rajta elég , ajtó elfér.
Nekem még az nem tetszik annyira, hogy a nappalifény led csíkok (2x3 fehér rúd) túlnyúlnak a befogásukon. Ha jól láttam képeken nem én rontottam el a szerelést...
Remélem itt 1 év múlva nem következik be a rugók fáradása, mint a Bugatti esetében. -
LÁZ
Topikgazda
klasszik pirates poszter az úriembertől
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
elektrotank
aktív tag
válasz Freddy76 #38201 üzenetére
Hát a motorháztető levehető, így a motort is lehet látni. A elszíneződés nem csak nálad, hanem nálam is és másnál is jelentkezett. Az Aston Martint adnám, bár nem tudom, hogy vennék e legközelebb is 1:8 arányú verdát. Gratulálok hozzá!
-
draco31
veterán
válasz Freddy76 #38201 üzenetére
Ha követjük azt, hogy a kis speed champions szetteknek van nagyrészt vagy technic vagy creator megfelelőjük, akkor tavalyi felhozatalból lehetne mit megvalósítaniuk nagyobban.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Freddy76
addikt
Befejeztem a Siánt. Nos, elég komoly építési élmény (akárcsak az előző kettő), a végeredmény is impozáns. Élveztem, jó móka volt, de azért elég két évente egy supercar. Mondjuk egy supercar Ferrarit vagy Aston Martint holnap elkezdenék. Ha most tippelnem kellene, Audi R8 lesz a következő, a cégcsoportban az a szupersportkocsi (vagy szuper sportkocsi, vagy szupersport kocsi, mittudomén) maradt még hátra...
A végeredményben csak három dolog nem tetszik annyira:
- A szenzációs V12 motor el van dugva... Az tök jó, hogy a váltó már látszik, de a "hatása" most van a leginkább eldugva.
- Az ajtó mellett nagy a hézag. Először azt hittem, elrontottam valamit, de aztán láttam a képeken, hogy nem, valóban elég nagy a hézag.
- A zöld szín a kész modellnél egész jól néz ki (annak ellenére, hogy távolról sem emlékeztet arra a zöld Siánra, amelyről mintázták), de egyes elemek (elsősorban ezek) nem színhelyesek, enyhe sárgás árnyalat van bennük."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest