- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrrs
tag
Na, ki mennyivel zárta a napot?
Vagy még nincs vége?[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz unclefucka #25291 üzenetére
HOG a fenekén van, kicsit keresgélsz arról is van kép
A kerékív-panel érdekes téma, úgy fest hogy az új Porsche is 2 studdal kisebb mint a 42056, és a Corvette még 2 studdal kisebb. Szóval lesz 3 féle panel 2 színben. Remélem ezután nem a méretválasztékot bővítik hanem a színeket
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Sundesz
őstag
Ma jött meg amit szombaton rendeltem a SAH-ból és valami okadék lett, 2 doboz is teljesen nyomott... Popup book és az ajandék.
Hörcsög Powa'
-
Freddy76
addikt
Raknom kellene a karácsonyi készleteket... De megnéztem Az első ember c. filmet, és most úgy érzem, szétb.sz az ideg, ha nem rakom össze a Saturn V-öt megint.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
unclefucka
senior tag
válasz unclefucka #25285 üzenetére
Találtam több képet a neten a Corvette-ről.
Második blikkre a Corvette kerekei 30699-56904 elemekből állnak.
Átmérőre egyformák, de ezek keskenyebbek. Ezzel még sutább lett. Virsli-gumik egy sportautón...Ezen kívül nem találom rajta a HOG kormányzást. Nem lesz ez így jó.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
addikt
válasz unclefucka #25289 üzenetére
Egyebkent csak lesz ebbol majd valami nagyobb darab is, ha mar koltottek a licencre.
-
unclefucka
senior tag
válasz Napfénysüti #25286 üzenetére
Igen, ez így van. Viszont érdekes, új elemekkel mégis eladhatóvá teszik.
A 911 RSR jól néz(ne) ki, de azok a kerekek is túl kicsik a "Porsche ívekhez", egy kicsit suta így.
A Corvette, ha tényleg olyan ívek lennének rajta:
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
MODERÁTOR
válasz Janaboy #25270 üzenetére
Csapatépítés volt Semmi bunyó, elég volt kettőt köhögni és "Átkozott TBC!"-t mondani, rögtön lett hely körülöttem, meg azokhoz a készletekhez sem nyúltak, amik a közelben voltak
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unclefucka #25285 üzenetére
Szerencsétlen dizájnert nem irigylem. Ennyire kevés elemből borítékolva volt hogy ilyen rondaság születhet csak.
Més que un club!
-
unclefucka
senior tag
válasz Throme #25234 üzenetére
Nézd meg jobban az íveket!
A felső két lyuk 7 stud és nem 11 stud, lent csak egy lyuk van nem kettő!
A kerék nem 3 stud -al csatlakozik, hanem egy sima tengellyel.Formára ugyanaz, méretre kisebb:
A kerekek szerintem 44309-56145 elemekből állnak első blikkre, azok túl kicsik a "Porsche ívekhez".
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Árkádban ki vette délben a Falcon t és a két szatyor cuccot?
-
-
törölt tag
válasz bobafett #25275 üzenetére
Jó tudni, de most már így jártam. Várható volt, hogy alle-t ennyire kiürítik. Elköltöttem másra a pénzem.
Közben megjött S@H rendelés is. Látszik rajta, hogy fel lett bontva. Két teljesen laza műanyag fogta közre a kartont, aminél csak rá volt rakva a teteje minden rögzítés nélkül. A lego első ránézésre bontatlan, de attól még nem túl bizalomgerjesztő.Kockashop-ban 25k a 60200
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
lehet hazafelé elugrok a régióba, az a fanyűvő teknik megtetszett. ..sajnos.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
válasz lord.lakli #25268 üzenetére
Mondjuk ezeket siman nem kellene kiszolgalni, mert boven kereskedelmi mennyiseg. De lehet csak en vagyok ilyen negativ es az arvahaznak vitte oket.
Mindjart atugrom az Allee-ba csak megnezni a cirkuszt, ugyis arra van dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz Freddy76 #25264 üzenetére
City-t elvitték nyitáskor. Dock még 11 körül volt.
Alleeban volt egy olyan fiatal ember, aki nagyon készült a karácsonyra. A legnagyobb szett 2 UCS falcon volt, de szinte minden akciósból vett 2-t. Úgy hogy a hiányos készleteket majd délután érdemes keresni jófogáson. Amíg néztem addig kb. 1.5-2 millió forintnyi Lego-t szedett össze. Még őrzőt is vitt, nehogy valaki elvigye.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szerencsére az üzletvezető folyamatosan visszaküldte a tanoncokat "még kell lenni, keresd", aztán hoztak pár darabot, az enyémet is, de az éppen pénztár előtt álló kollégnőm is vett egyet (magának! nem bírt ellenállni)
Így történt, dik.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LÁZ
Topikgazda
válasz csubi82 #25261 üzenetére
ahogy irták, rá kell kérdezni, mert nyitáskor is 10+ volt írva az astonból, aztán 3v4 volt a polcon, utána meg 3ból 2en azt mondták , hogy elfogyott, de Koncsik kollegának kerítettek 1et
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
törölt tag
Az allé elesett. eszméletlen tömeg, veszekedő felnőttek és persze 60162 se volt.
Tiszta mázli, hogy nem népszerű. -
axod
tag
válasz csubi82 #25246 üzenetére
Westendben 11kor már csak többszöri próbálkozásra kaptam, nem volt már kirakva és amikor mutattam 11kor a friss listát, hogy 6-10 darab van akkor előkerült egy amit éppen akkor pakoltak ki... Egyik eladó szerint elfogyott másik meg tudott adni. Akkor viszont már azt mondták még kb. 2 darab van. Így viszont sikerült behúznom, meg még egy kinevet a végén-t is vettem.
-
bobafett
tag
Egy órával a nyitás után voltam a Lego Store Árkádban. Volt még minden, iszonyú tömeg sem volt, fizetni is gyorsan lehetett. Egy 42082-őt akartam venni, volt még belőle, így már itthon van.
-
MODERÁTOR
válasz UberMutant #25254 üzenetére
Ha GDPR problémát jelent, tisztelettel kérem a topicgazdát, hogy törölje
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a Kockavárossal? Feleségem rendelt tőlük több készletet is már egy ideje és késik a szállítás amit karácsony előtt még meg is értek és elfogadom. Ami miatt izgulunk, az inkább az, hogy folyamatosan hitegetnek minket és mellébeszélnek, hogy miért nem küldik. Hozzáteszem, egyszer sem hivatkozott arra, hogy akadozna a kiszállítás. Ellenben tegnap megígérte, hogy még aznap küld egy mailt, vagy felhív minket, de mindkettő elmaradt. Ma ismét hívtuk őket és ki van kapcsolva a mobiltelefonjuk.
Leszarnám az egészet, ha nem előreutalás lett volna.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
-
jansky1
senior tag
Lego vasúti síneket vadászok, valaki látott esetleg jó akciót rá?
-
MODERÁTOR
-
válasz thesound #25233 üzenetére
Úgy látom sok helyen 50e alap áron, sok helyen meg 36e körül megy blekfrájdéj nélkül is. BL-es áron nem látok itthon. Lehet megoldom okosba, és csak a hiányzó alkatrészeket fogom megrendelni, a többi meg a már meglévő itthoni készletekből megy.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
zbundy
aktív tag
Na legalább Lego oldalról szerencsés volt ez a napom. Sajnos telefon és laptop nem jött össze
Kockashop oldalán éjfélkor kezdődött a BF és sikerült 39990ért behúznom a Kocka Bankot. 5 darab volt belőle és reggelre el is fogyott.Reggel keltem korán mert emagról akartam telefont, laptopot, de ezek az első másodpercben elfogytak (mobilapposok előnyben voltak), de azért itt is sikerült gyorsan vennem 41990ért egy Detektívirodát. Ez is gyorsan elfogyott egyébként aztán.
A karácsonyi szettekkel együtt lesz mit építeni decemberben
-
wrrs
tag
35-öt adok egy bontatlanul postázott Saturn-ért. Valaki?
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #25228 üzenetére
Az ívek olyanok, mint a 42069 lánctalpas terepjáróé (csak a szín más), szerintem legalább is.
A porsche ívei olyanok, mint a Rally autó hátsó szárnya.A kis darabszám is jó ötlet, mert így olcsó .... lehetne, erre kap licenszet.
Mondjuk a licensz költség nem tudom mitől függ, mert a speed champion kb 3500-4000 ft, a maga kb 120 darabjával, míg egy Tron (Ideas-ból) a 230 darabjával 12.000 körül van...Nekem se tetszik annyira ez a ál-motor megoldás, már a legutóbbi alkalmazása se jött be a Mack esetében.
Lehet látványosabbá akarták tenni azzal, hogy kilátszódik a dugattyú és fel-le járkál, míg a sárga dugós motorok jellemzően el vannak rejtve motorháztetők alá.Összességében nem lett rossz szerintem ez a szett, a B modellel egyetemben.
Anno első látásra a 42069 se tetszett, aztán több videó és kép megtekintése után megváltozott a véleményem. Megvétel után az építéskor egyik kedvenc szettemmé vált.[ Szerkesztve ]
-
35e -ért jó a Mack?
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
wrrs
tag
Hát, nem tudom....
Saturn online sehol, a többit meg akárhogy nézem kamu hírdetések tömkelege.
Vásároljatok R3ĐßuŁŁ-tól, ezerszer jobb árai vannak! Én is így teszek![ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Emagon megéri szétnézni.
Pl. :City kórház 16e
Ninjago dock 53e
42077 22e
Kínai nagyfal 10,6e[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
unclefucka
senior tag
válasz bobafett #25207 üzenetére
A Corvette-en a kerékjárati ívek érdekesek, ezek nem ugyanazok, amik a Porsche-n voltak, sokkal kisebbek.
De szerintem is csúnya. Főleg az a fake-V8. Ideje lenne már egy új motor dizájnt csinálniuk a Technic vonalon.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
hulp01
senior tag
válasz Freddy76 #25210 üzenetére
Ja, hogy az egy Corvette? Amellett, hogy felismerhetetlen, szerintem még csúnya is. Az ok, hogy kevés alkatrészből nem lehet csodát tenni, de azért a Speed Championsban csak sikerült nekik. Ha meg nem megy, akkor nem kell belekezdeni. Mondjuk jöhetett volna a jövő évi Porsche helyett egy Corvette.
-
balint82
senior tag
@Láz: kellene kínai barátokat találni, de gyorsan
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
csájna onli
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Saccco
nagyúr
válasz UberMutant #25216 üzenetére
Azt lehet jól csinálni.
*Északi országokra gondolok.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
thesound
addikt
LEGO Star Wars lineup for the first half of 2019 revealed
Viszont ez a spiderman szett egész beteg.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
wrrs
tag
Ez itt ennyi??
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok