Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #27274 üzenetére
Pedig másról nem is szól,tisztelet a kivételnek ...:/ Viszont a LEGO se kutya ,most ez a lépegetős ,, exkluzív" készlet is mi?!Vesz az ember a másodlagos piacon egy dobozt még pár (kb. szerintem 3db) extra elemet,mert simán meglehet építeni... Adtak volna inkább valami hiánypótló figurát,pl Boss Nass..
-
csubi82
kezdő
válasz balint82 #26862 üzenetére
Már csak azért írtam,mert sokan mondják ,hogy olcsón , mondjuk bricklinkes ár alatt szereznek régi készleteket bontatlan állapotban... Valahogy nekem ez sosem sikerült...6804el 4 évesen játszottunk unokatestvéremnél ,most is megvan teljesen újszerű állapotban ,bár ez nem a gyerekkori példány
-
csubi82
kezdő
válasz adalbert1 #26051 üzenetére
Kicsit szerintem elszámolták magukat a LEGO-nál a Benny űrosztagos készletnél mert csomó helyen még meg sem jelent vagy már nincs,pedig én minimum 8 dobozzal szeretnék,még szerencse,hogy decemberben vettem 3-al ...A ,,V" betűs aukciós oldalon már van fenn egy közel duplaáron..Azért durva lenne ha még így év elején kifogynának belőle :/
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #25939 üzenetére
Ne aggódj én a vonat akksijait várom, emailben 21 -én jött ,hogy 27.én szállítják ma se email se semmi, pedig a futárnál a cucc.....Vicc , GLS már rég kihozta volna, nem tudom egy komoly elektronikai áruház mi a sz....ért spórolgat és inkább a pocsékabb futárszolgálattal szerződik le...
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #25758 üzenetére
Lehet fel kellene venni az ,, Ukrán stílust" ilyen esetekben , talán változna a helyzet.. Nálam Vaterán próbálkozott be eladó olyan akinek 100% pozitívja van... Vásároltam előtte is tőle addig semmi gondom nem volt aztán az utolsó vásárlásnál meg kaptam egy minősíthetetlen cuccost ,ami állapotra közel sem volt olyan mint a képen...
-
csubi82
kezdő
https://www.vatera.hu/lego-star-wars-75225-praetorian-guard-battle-pack-uj-ritkasag-gyujtoknek-2709795467.html
A hónap vicce..
-
-
csubi82
kezdő
válasz Sirandrish #25501 üzenetére
Kicsomagoltam volna a cuccost,tettem volna bele mást,majd vigyorgó képpel adtam volna oda a ,,tesózó" báttyázónak" 50 ezerért d.gölj meg gondolattal Csak a neppereknek persze
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
A gépszíj hamar el tud kapni és utána nincs menekvés 1997,bár inkább 1999 óta gyűjtöm tudatosan a figurákat , készleteket, igaz közben sok gazdát cserélt,mert ha mind megmaradt volna .... A nagy ,,baj" akkor van ha az ember ,, mindenevő" ezt ki kell nőni
-
csubi82
kezdő
Khm , feltöltés dátumát érdemes nézni:
https://store.bricklink.com/kockafalu?itemID=127188990#/shop?o={"invID":"127188990"} -
csubi82
kezdő
válasz Mr.Csizmás #24063 üzenetére
Mint általában ,de lehet építők vették meg,nekem is van 2 db 76085, pont még egy dobozzal jó lett volna az épületemhez...Pár hete az e..g akciózta le , talán idén még lesz ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
Ha már a mennyi az annyi a LEGO-nál téma feljött, emlékszem pár éve megkérdezték valamelyik vezetőt,hogy vajon kik hozzák a nagyobb hozamot a cégnek,a szülők vagy a felnőtt rajongók, állítása szerint a szülők,nos ezt én kötve hiszem
-
csubi82
kezdő
Hagyjuk a témát
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #24026 üzenetére
Felőlem azt csinál mindenki amit akar,nem nekem fáj,de lefogadom pont ti lennétek a legjobban felháborodva ,ha nem jutnátok akciós cucchoz... Viszont akik nem tudnak az egyéb beszerzési lehetőségekről-mondjuk olyan szülők akik csak erről az akcióról tudnak és vehetnének nagyobb készletet a gyereknek ,de nincs mert más felvásárolta nos nekik nem biztos ,hogy őszinte a mosolya, vagy mondjuk a gyermeknek aki gyűjtögetett egész évben,hátha tud venni belőle egy nagyobb,extrább szettet... Persze ebbe senki nem gondol bele csak harácsol,löki a másikat fel akár, lásd pár évvel ezelőtti Tescós akció... Legalább ebben a hobbiban ne tükröződne korunk ,,remek" társadalma... Tisztelet a kivételnek...
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
válasz Djuree #24010 üzenetére
Engem az ilyen kijelentésemért máshol, konkrétan facen leugattak.. Örülök , hogy nem csak engem bosszant a dolog...A LEGO nem csak hamisítványokat , meg azokat vásárlókat üldözhetné végre,hanem akik felvásárolnak ,hisz abból a LEGO nem profitál ami hasznot keresnek ezen személyek a viszonteladással...Egyre bátrabbak mint itthon mint külföldön..Egy nemrég ,kb 1-2 hónapja kivont készletet már most 2-3 szoros áron adnak....
-
csubi82
kezdő
Tudja esetleg valaki, hogy az új Roxfort expressz limitált kiadású e??? Csakmert szinte sehol se kapni,ahol van meg jócskán felárral :-\
-
csubi82
kezdő
válasz flashpointer #23637 üzenetére
Szerintem lesz ,mert például az ágyú öntőformáját újra használják ,ez lehet bizalomkeltő dolog , szerintem..
-
csubi82
kezdő
válasz flashpointer #23627 üzenetére
Kb. nyár végén kezdenek el szivárogni a hírek,de ha esetleg megmondod melyik témát várod ,lehet tudok segíteni..
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #23438 üzenetére
Bizony ,most is van fenn pl. egy SW készlet amit árulnak magyar bricklinkes boltban is mégis 30 ezerrel föléárazva kínálják facen...Nem beszélve arról mikor kéri az ember valamelyik készletet,közbe kiderül,hogy eladták,úgy hogy hsz-ben senki nem kérte,privátban írt valaki az eladónak,aki még arra se volt képes,hogy jelezze,eladta már...Vicc amit sokan ott művelnek...
-
csubi82
kezdő
Ha már összevadászott készlet ,íme egy Classic Space készlet amit soha nem adtak ki : https://brickset.com/sets/1526-1/Unknown
Namost ezt árulja valaki doboz , leírás nélkül a magyar aukciós oldalon 23 ezer ft-ért...Kérdezem én,tênyleg ennyire hülyének kell nézni az embereket?! Semmi nem indokolja a magas árat-ami indokolná az a leírás,vagy doboz megléte... -
csubi82
kezdő
válasz csubi82 #23227 üzenetére
Egyébként én nagyon elszomorító dolognak tartom azt a felfogást amit ma sokan a LEGO-val szemben tanúsítanak, főleg mikor valaki kevésbé hozzáértő talál egy régi készletet ,ami mondjuk olyan állapotban van hogy 2 ft-ot nem adnának érte,de ő mindjárt azt gondolja bankot robbantott..Aztán megsértődött mikor egy hozzáértő azt mondja semmit nem ér szinte ...
-
csubi82
kezdő
Páran mondtátok,milyen jó lenne ha kiadna a LEGO kalózhajót akár,nos nekem az a véleményem,hogy talán jövőre lesz valami hiszen a téma akkor lesz 30 éves illetve például az ágyú most szerepel a kalóz hullámvasút készletben,ahogy a kardok is, nyilván 1 készletért nem tartanák gyártásban ezeket
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
A Bugattinàl a hátsó sárvédők feketék ,igaz?Remélem ezt is bontja majd valaki ,mert nekem nagyon kell abból 4 db
-
csubi82
kezdő
Nem tudom mennyi USA-ból a Great LEGO sets könyv ,de itt egy link ,ahonnan például ingyen szállítják ki:
https://www.bookdepository.com/Great-Lego-Sets-Visual-History-Daniel-Lipkowitz/9781465440617?ref=grid-view&qid=1526492952829&sr=1-2
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
Azért kívàncsi lennék miért is keresnek olyan sűrűn kollégákat,főleg ha javarészt diákot keresnek...Egy próba állásinterjúra én is bemennék Én amúgy a Westenben lévő Store-ba járok, hétvégén általában /1-2 havonta/ ,de mindig volt benn pár vevő,igaz nem mind vásárolt is...Én is a promóció miatt szoktam betérni ahogy most szombaton is
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
Most komolyan mert meg lett említve a LEGO klón akkor most háború van?!Nem adnák sokan pofátlan áron az eredeti cuccokat akkor nem lenne tere sem a klónoknak,így meg le kell nyelni a békát.....Ja,hogy nehéz....Senkinek nincs ebből itt vesztesége ,meg nem állandó téma..
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
válasz thesound #22290 üzenetére
Nyilván nem LEGO minőség,de vannak nagyon jók is,nekem Alien,Predator van meg Ripley ,meggyőző minőségűek.Én vettem építőkészletet egy Anna Királynő bosszúját,mivel nem vagyok hajlandó 80-100 ezer ft-ot adni az eredetiért ami még csak nem is bontatlanul annyi,hanem használt..Tuti,hogynem fogok átállni a LEGO klónokra ,de most egy jó alternatíva...
[ Szerkesztve ]
-
-
csubi82
kezdő
válasz Throme #21531 üzenetére
A bricklink jó dolog,csak arra akartam rámutatni,hogy nálunk hol is tart az anyagiasság-itt az árazásoknál például. Én City készlettel jártam úgy,hogy múlt évben jelent meg 2 készlet is ami nekem tetszett,de halogattam a beszerzésüket,idén már hivatalosan nem szerepelnek katalógusban....Szerintem az ilyen húzások nem épp szerethetőek ,mert nem mindenki tud rövid idő alatt minden,neki tetsző készletet beszerezni..
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
válasz Fr0z3n #21509 üzenetére
Ahogy elnézem sokszor a bricklinket,általában a magyar boltok sokkal drágábban adnak mindent,mint a többi európai bolt-tisztelet a kevés kivételnek.A másik ami ki tud akasztani,hogy sok ember fejében el van ültetve a tudat-régi cucc akkor tuti sokat ér...Sokszor nevetek mikor a sárgult ,agyonkarcolt készleteket akarják eladni magas árakon...Nekem már unalmas ez a nyerészkedő,csak a pénzügyi oldalát néző emberek-akikből egyre több van ....Az egész hobbit átíveli az anyagiasság...
-
csubi82
kezdő
válasz Throme #21270 üzenetére
5db volt max /1 éven belül!/és karcok miatt,ez is hiba,régebben szó nélkül pótolták ha ilyen volt......Akkor azok miért nincsenek kizárva ,akik tömegével vették az állatokat,stb . aztán facen meg árulták dupla-tripla áron,az senkit nem zavart LEGO-éknál...Itt tartunk...
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
BOLDOG Karácsonyt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
válasz Freddy76 #19677 üzenetére
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy a Facebook-os csoportokban történő bolti àr alatti bontatlan készletek vásárlása minek számít...Mert valamilyen formában az is károsítja a LEGO céget...Nem beszélve arról,hogy ,,hasba rúgják " vele a kisboltokat meg a webáruházakat is hiszen nyilván csökken a forgalmuk...
-
csubi82
kezdő
válasz #45302528 #19106 üzenetére
Nekem is megvan a 6702 ,meg a 6102 ami szintén minifigura kiegészítő
6702 már gyerekkoromban is megvolt ,pontosabban először unokabátyámnál játszottam vele -ekkor még az övé volt,majd ,,megörököltem" tőle 1593-assal együtt Sajnos az idő vasfoga elintézte,nameg a játék őket, pár éve újra beszereztem a 6702 ,teljesen újszerű állapotban
6102-ről van is képem :
Meg itt a 6105 is :
-
csubi82
kezdő
Nyugodtan spájzoljanak sokan,majd telített lesz a piac aztán egymást alullicitálva vevő szempontból remek áron továbbadnak az adott készleten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest