- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP OMEN laptop
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
-
axod
tag
válasz csigay2k #27796 üzenetére
Hát volt fennforgás belőle Amikor bementem akkor megkérdeztem az egyik eladót, Ő mondta, hogy jár mind a kettő. Fizetéskor a másik eladó már azt mondta csak egyik. Már fizettem és pakolta el a zacskóba amikor az első kolléga odajött és belerakta azt is. Én meg örültem, megköszöntem és eljöttem Valami olyasmit beszéltek, hogy a láblenyomat az mindenképpen jár ehhez a készlethez.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #27797 üzenetére
van mikor kell 3-4 nap is mire küldi. de a termsnél le szokták irni...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
flashpointer
őstag
a bricklinkes rendeles hogy megy pontosan? megrendeltem valamit es ahogy olvasom kene invoices emailt kapni de nem kuldott ilyesmit az elado pedig mar 24 oraja megrendeltem. vagy ez ilyen hosszadalmas?
-
b12gege
csendes tag
Én is fél1 körül rendeltem, semmi probléma nem volt, simán hozzárakta a felvarrót, meg a rakétás készletet, aztán boldogan mentem aludni. Reggel, mikor néztem, már backorderes volt a lunar lander a rendelésemnél, a felvarrónál meg azt írták, hogy várják az új készletet. Délutánra már a felvarrót törölték, mert elfogyott... Felhívtam őket, annyival tudnak kompenzálni, hogy a gőzhajóhoz is hozzácsapják a rakétás szettet, amit reggelre ugyebár már töröltek abból a rendelésből.
-
LÁZ
Topikgazda
Kaptam emailt a lunar landingról, hogy annyi a rendelés, hogy nem tudják küldeni, csak később, az elköltött vip pontjaimmal pont kompenzálhatnak 😁
Ps. Pedig időben rendeltem, éjfél után 😁
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
b12gege
csendes tag
Most saját bőrömön is tapasztalhattam, hogy bekeményített a Lego és már tényleg csak 1 promo készlet/háztartás mennyiséget szolgálnak ki. Gondoltam veszek mást is, ami eléri az összeghatárt, hogy kapjak többet a kis rakétás ajándékból, de kivették a rendelésből, így viszont már nem is éri meg...
"Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi..."
-
LÁZ
Topikgazda
válasz hulp01 #27783 üzenetére
Az eredeti is egy elég limitált kiadás volt, csak vestas melósoknak, szóval gyanús volt, hogy nem 25k-ért fogják közkinccsé tenni. Nem ez volt az első ilyen árazás a lego történelemben 😁
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
válasz Janaboy #27780 üzenetére
ismerős srác náluk dolgozik, mittomén melyik északi országban, mindig rakja fel a képeket hogy ott feszít a tetején a hóban, ki van kötve biztosítókötéllel.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #27780 üzenetére
fontos a minőségellenőrzés
@balint82: ha 7végéig kitart a szab.szobor, megnézem
sah-os dolgokkal bővült az összefoglaló, illetve megújul a vip szekció vmikor mostanában (már tesztelik egy ideje külföldi legos fórumokon), a pesti store-ban is promóznak vmi vip szekciót, valszeg arról is kiderül vmi ebben a hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na megrendeltem én is az apollot, persze aktiváltam a vip pontokat de levonta a teljes összeget a vip pontok meg maradtak legalább. na mindegy majd legközelebb...
-
b12gege
csendes tag
A sárkányhajós készlet S@H exkluzív vagy máshol is bele lehet majd botlani?
-
balint82
senior tag
Nah s@h rendelés leadva: 3 ajándékkal (felvarró, harry potter polybag, rakéta emberke ) Még jó, hogy hónap eleje van
Google Pixel 4a
-
kbalage2
aktív tag
válasz Djuree #27755 üzenetére
Azért a 9398 kb annyiban hasonlít ehhez hogy nagy kerekei vannak és abban is volt némi narancssárga Elég fontos szett lesz ez és jó alap egy csomó járgányhoz, benne van az új Control+ hub, 2 XL motor meg egy L motor a kormányzáshoz.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #27748 üzenetére
bocs, hogy csak most, de káosz van nálam nagyon, sztem reálisak, 1-2 eft minuszt még lehet elbírnának, vagy egyben ráírsz egy 10-12k-val kevesebb árat mostani összeshez képest, úgy biztos többet gondolkoznak el rajta
-
Fr0z3n
őstag
Űrállomás lesz 2020ban.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
holnaptól lesz a kis rakéta bónusz szett? éjfél után már lehet rendelni?
-
Throme
veterán
válasz hulp01 #27756 üzenetére
Szerintem is jó ha érkeznek régi szettekre hajazó újak.
Ha már nem adnak ki régieket újra, akkor valami hasonló simán helyettesítheti. Így az is tud venni pl távirányítós terepjárót, aki szeretne, de a BL ár a régire már túl sok lenne.
Lehet én is veszek egyet, kertben jó lesz ökörködni . -
hulp01
senior tag
válasz Djuree #27755 üzenetére
De mikor volt az már. Amúgy meglátjuk, hogy milyen lesz ez, mert könnyen elképzelhető, hogy csak hasonlónak tűnik. Más témakörben meg azért sír mindenki, hogy miért nincs mondjuk kalózhajó vagy classic space űrhajó. Pedig ezek alapján volt már az is. A Technic vonalra amúgy is jellemző, hogy egy-egy járművet újragondolnak. És milyen jó is ez nekünk, mert ezért lett mondjuk 8421 után 42009, vagy 8258 után Arocs. Lehet, hogy ez is sokkal jobb lesz, mint a korábbi volt, mert azért nem volt hibátlan az sem.
Amúgy nekem tetszik mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Részben megértem a felháborodásodat, de azért nézd a dolgot a Lego szempontjából is. Mi lenne nekik abban a biznisz, hogy megveszel mondjuk 10 készletet, és utána abból majdnem bármit meg tudnál építeni. Az ő érdekük az, hogy minél több eredeti készletet megvegyél. És még így is azt építesz belőle, amit akarsz. Legyen ez a kihívás, hogy megépíted a meglévő alkatrészeidből ezt, vagy valami hasonlót.
-
Throme
veterán
Én már nézegettem, hogy az egyik Technic motort mennyiből tudom majd kicsit feljavítani, hogy nekem jobban tetsszen.
Pedig csak kerék (felni, gumi) és nemi egyszerű alkatrész kéne hozzá, tehát sehol nincs egy ilyen munkagéphez képest, amit meg akarsz építeni...Inkább ott lesz a gond, hogy nem egy helyről tudom begyűjteni és akkor a postaköltség lesz több, mint az alkatrész.
Mikor YT videókban látom, hogy egy ürge a garázsában építget batár nagy témát (hadihajó, SW űrhajó...stb) és a falakat fullban borítja, fiókos alkatrész tároló, akkor belegondolok, hogy mi pénz lehet ott eltárolva.....
-
xedos
addikt
Kezd betelni a hócipőm!!! :-(
Én nem teljesen gyűjtő vagyok- inkább építgetek...
Gondoltam megépítem a 42094-os lánctalpast. Van néhány kilónyi technic cucc- gondoltam összejön.Hát nem! van egy csomó olyan pin, ami mostanában jelent meg. Sokszor próbáltam helyettesítő megoldást találni, de van, hogy nem lehet:-( Elkezdtem keresni, ami kellene hozzá... kis bizbaszok és már 7000Ft+postánál vagyok :-(
Megnéztem a 10266-os Lunar Landert is. A korábbit megépítettem, de ehhez megint 10-15.000Ft-nyi újabb alkatrész kellene :-(
Lassan visszatérek a nagy Creator épületekhez (kockákhoz):-(
Mondjuk kockáknál is egyre több az íves, vagy háromszög elem is - gondolom, hogy jobban nézzenek ki. -
Janaboy
veterán
Segítsetek pls, milyen reális árakat lőjek be ahhoz, hogy relatív hamar elmenjenek?
Ezeket lőttem be most:
75105 - SW Millenium Falcon - 51.000 Ft
75149 - SW Resistance X-Wing - 23.000 Ft
4002017 - Nagy Diótörő - 53.000 Ft
40293 - Christmas Carousel - 10.000 Ft
40253 - Karácsonyi 24in1 - 7.000 Ft
40254 - Kis Diótörő - 5000 Ft/darab
40292 - Present box - 8.000 Ft
40289 - HP Diagon Alley - 10.000 Ft (a doboza egy nagyon picit sérült, igény szerint küldök róla részletesebb képet)
40291 - Hans könyve - 8.000 Ft
4002018 - Mikulás - 39.000 FtKöszi,
Üdv,LÁZ: mivel nem tudom mennyire szabályos, ha kitárgyaltuk, töröld pls. Köszi.
Janaboy
-
Throme
veterán
válasz thomeef #27746 üzenetére
Ebben a szettben azt tetszik külön, hogy első pillantásra a részletek nem ugranak elő.
Egy szimpla bonsai, némi díszítéssel, de aztán kiderül, az ott egy kis japán kert, figurával....
Talán a köveket/sziklákat túltolták csöppet és ez adhat neki kis zűrzavart.Igen a japán kert is király.
-
Throme
veterán
addtam egy support-ot ennek a [Bonsai fának] én örülnlék egy ilyen témájú szettnek. Hogy ez most Ideas, vagy Creator, vagyí akármi, az mindegy is lenne... Dobtok Ti is neki egy szavazatot?
-
balint82
senior tag
Sziasztok, jár ma valaki valamelyik budapesti Lego Storeban? Lenne egy kérésem
Előre is köszönöm
Google Pixel 4a
-
thesound
addikt
válasz thesound #27713 üzenetére
Megépítettem mindkettőt. Nem mondom, hogy nem fogok még ebből a ninjago szériából venni.
A Fire Fang nagyon menő. A polcon iszonyat jól mutat, a dual molded kigyó minifigek hibátlanok. Nagyon előhozta a gyereket belőlem még felnőttként is. Gyerekként tuti megvesznék egy ilyenért. barátnőm vett is a keresztfiának egyet, kíváncsi leszek a reakcióra
A rúnás matricák is nagyon passzolnak a kígyóhoz. Mintha most mászott volna elő egy sivatagi, ősi templomból. Jól pózoltatható darab. A farkát még csörgőkígyósra is megcsinálták. A vinyl alkatrészek nagyon megdobják az egészet.A mech is szuper szerintem. Egy szamuráj mech. A dual molded jeges figurákkal szerintem szintet léptek. A polcon fog harcolni a kígyóval. A lába térdben nem hajlik, viszont a lábfej nagyobb egy picit és forgatható, így elég jó pózokat tud felvenni, mert a lába mozgatható. A kezével is elég sok mindent lehet csinálni. A kardot ahogy fogja az újjakkal az kifejezetten ötletes.
Ha végtelen pénzem lenne, ez a mostani ninjago széria lenne az első, amit megvennék egytől egyig. Ez a tűz és jég téma nagyon betalált. Eléggé bolond készletek, de nagyon profin kivitelezve.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
LÁZ
Topikgazda
az értesítő/összesítő emailben is irják, hogy mennyi pontot kapsz a rendelés után, és ahogy Jana írta, ha már shipping, akkor írják jóvá, illetve a mylegovip/vip transactions résznél listázva is vannak a rendelésenkénti vip pontok.
ettől persze számolhatnak rosszul, vagy nem írják jóvá, akkor meg írjál nyugodtan, a régebbiekért is, nekem is írtak jóvá utólag pontokat, mert az egyik duplapontos időszakban rosszul számolt a rendszer...
-
fenky
tag
Igen, van VIP profilom.
Tehát, amikor Shipped lesz a státusza, akkor írják jóvá?[ Szerkesztve ]
-
fenky
tag
Hadd érdeklődjek:
A vásárlás utáni VIP pontokat mikor írják jóvá? Anno a Saturn V után sem kaptam es ma sem a Lunar modul után sem. Hogy működik ez Legoéknál? -
LÁZ
Topikgazda
-
Peathee
senior tag
Hello, jövőhéten akarom majd rendelni a következő adag (nekem) kötelező darabokat a gyűjteménybe, pl: Brand store2 40145, Szabadság szobor Brickhead, Sárkányhajók, Lunar Modul, stb.. Illetve tesómnak kéne egy Expert Mustang. De azt meg már egyre kevesebb webshopban kapni. Hogy lehet az már most ilyen ritka meg "Hard to Find" a SAH-on is? Ennyi volt, nem sikeres készlet?
-
nagyúr
-
Predator2
addikt
Helló
A véleményetekre volnék kíváncsi. Szerintetek megér ez a készlet 75911 15.000Ft-ot?
Újonnan hirdeti az egyik fórumozó.Az első legó készletem lenne.
Nem ragaszkodom, hogy új/bontatlan legyen, a lényeg, hogy sérülés mentes, és hiánytalan készlet legyen.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #27724 üzenetére
mintha olyat olvastam volna, hogy csak ebben a hónapban lesz kapható a sárkányhajós, mondjuk, ha már 1 nap alatt elhasal a sah, akkor ntom mi lesz később
ps. jó lenne, ha kitartana a rocketman-ig
-
b12gege
csendes tag
Két kérdésem volna:
1.
Szerintetek meg lehet valahogy bütykölni ezt az alaplapot? Sajnos egy kicsit fel van gyűrődve az egyik sarka és mielőtt vennék helyette egy másikat megpróbálnám megmenteni. Esetleg valami óvatos melegítéses-visszahajlítós módszer létezik rá? Kísérletezett már valaki ilyesmivel? Nem nagyon szeretném csupán puszta erővel az ellenkező irányba feszegetni, mert nem akarok még több kárt tenni benne.2.
Ti hogyan kezdenétek neki egy méretes Lego gyűjtemény már nem kellő részének felszámolásához? Nyilván azon kívül, hogy itt megszellőztetem... Az összes készletet feltolnátok egyben vagy téma szerint darabolva, esetleg szettenként? A bontatlanok árusításával nincs gond, de például egy használt, leltározott és bezacskózott készletet hogyan hirdetnétek meg? Összeépítenétek előtte őket? Vagy csak a zacskókban lefényképezve?Köszi a segítséget!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nekem nem rak be semmit, elfogyott esetleg a felvarró?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #27716 üzenetére
még jó, hogy arról egy betű sincs a sah-on, mindenesetre beírtam az összefoglalóba
apolló lett a vip pontjaim egy részéből, a sárkánycsónakos is jó lenne, de azt még ki kell matekozzam.
-
LÁZ
Topikgazda
az apollos ajándékot 35k felett natúrba is a kosárba rakja a sah, próbáltam kisebb értéknél is random cuccokkal, de nem akarta
dragon boat race is onlány 18k
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #27702 üzenetére
Ez egy jó, hangulatos szett, pár másik tengeres témával, hajóval, némi kék posztóval nagyon klassz mini-terepasztal építhető. Nekünk a Lego Friends világítótorony van meg, amellé már nem vettem még egyet, de ez is nagyon tetszett.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thesound #27709 üzenetére
az előjegyzést vágom, de írnak vmi shopot is, kártyás fizetéssel, ahol szintén lesz ajándék, de kb mind1 is, mert ott meg a törzsv.kártyán lévő pontokat nem lehet levásárolni - gondolom én -
-
qqzs
őstag
Anakin Jedi csillagvadásza 75214 es a 75215 sparban 5000
Eladó: GTS450
-
thesound
addikt
10266 SAH 31999 Ft + Space Rocket Ride 27775 Ft-tól. (jún 5-6)
Lego Store Bp: 31999 Ft + Armstrong's footprint
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #27689 üzenetére
"A legfrissebb információink szerint legkorábban 06.12-re várható a kézbesítés.
Az Önt ért kellemetlenségek ellentételezéseként szeretnénk felajánlani egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont, melyet nem élelmiszer termékek rendelésére tud felhasználni a webshopunkon."
Let it be...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Throme
veterán
Ma ismét szett építést hajtottunk végre
Világító toronySokáig szemeztem ezzel a szettel, aztán tavaly valamikor meg is vettem.
Egyedül az őrház mérete nem tetszik. Lehetne nagyobb ...
Viszont szép lett az egész és a torony valóban világító
YT-on az ismertetőket megszoktam nézni, így nem ért váratlanul, hogy a moduláris jellege miatt a csatlakoztatásoknál kicsit nyeklik-nyaklik, ha megemeljük.
Lányomnak ez nem jelentett problémát. Már építés közben játszott vele, majd azt követően is.Aki szereti ezeket a kisebb épület szetteket, annak ajánlható ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest