- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Kávézásban kicsit "amatőr" vagyok az itteni tapasztalatotokhoz képest, de pont ezért kérdeznék.
Elektromos darálót keresek, aztán kicsit "Ámulok" az árakon, érzésre az elmúlt néhány évben mentek felfelé (mint minden, ez tény).
Jelenleg kézi darálóm van egy Bialetti Brikkához: Szépen összeszoktak, amit főzök vele, nagyon tetszik nekem, viszont reggelente nagy segítség lenne az elektromos daráló.
Hosszabb távon (ahogyan ismerem magam max. 2 év) szeretnék majd egy karos gépet is.
Néztem itt-ott elérhetőségeket, aztán felmerültek kérdések:
Graef CM702: Ez néhány éve ajánlott vételként volt elég sok helyen említve, használtam is már, de nem saját volt, akkor tetszett
Lelit Fred: Ezt most találtam, de infót-tesztet nem nagyon
Eureka Mignon: Ez már a magasabb kategóriának tűnik, jó véleményekkel, ennél viszont az az érdekes számomra, hogy síktárcsás a kés, eddig úgy tudtam, hogy "csak a kúpos, ha egyenletes méretet akarsz".
Szóval a kérdés talán nem is az, hogy ezek közül (vagy valamilyen "joker", ha van
) a Brikkához melyik a jó, hanem inkább az, hogy továbbfejlesztés esetén mit szabad/mit nem szabad egy karos géphez.
Bocsi a hosszúért
.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.