Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASRock lapok általában
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Kinuval egyáltalán nem horror. Commandanteval sem. Mind2n van skála, csak tényleg figyelni kell.
Kinu: espresso range és filter között nekem kb 1.5-2 teljes tekerés volt, de igazabol ha leveszed a kupakot az aljarol azonnal latod hogy filter vagy espresso allasban hagytad. És utana mar csak arra kell figyelni hogy a 2 teljes teljes kört visszatekered és utana ugyanahhoz az értékhez allitsd vissza amiben a behuzott skála segit.
Commandante: vissza tudod mindig tekerni koppanasig és onnan kell szamolnod a klikkeket, szoval nem horror az egész, csak amig elszámolsz egy filterhez mondjuk 20-25ig senki ne szoljon hozzad. Én most csak ott hagytam alapbol 22-sen és mindig abba rakom vissza daralas utan +-3 klikk rangen belul mozgok.
Ami nagyobb gondot okozott, hogy megjegyezzem adott kávé - altalaban 4-5 fajta kave van itthon - milyen beallitason jo, de elkezdtem ráirni a zacskora az értéket amin daráltam (ha tul gyors vagy lassu a lefolyas teszek melle egy fel-le nyilat hogy merre allitsam következönek)
Nekem most van egy Kinu presszora és Commandante Filterre, igy kényelmesebb. (amig meg nem érkezik a Monolith Flat Max)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Formula-1 humoros
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest