Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Megnéztem a 1zpresso kéziket tegnap. Mindegyik rendesen megmunkált darab, nem sorjás, elnagyolt darabok. A legolcsóbb 47-es JX-ben szemmel láthatóan nem volt a belső és a külső kés koncentrikus. Egyik oldala majdnem össze ért a másikon kétszer nagyobb volt a rés. Egy lemez és csavarok segítségével van rögzítve a kés, lehet hogy simán központozható a dolog, ahhoz szét kellene szedni. Az alsó állítás se volt szimpatikus nekem rajta, de egyik alsó állítású kézi se az. A JX-Pro tetszett a legjobban, felül lehet állítani ránézésre elég precízen. A kés is jól állt benne ránézésre. Hogy ez véletlen vagy mindegyik ilyen azt nem tudom, lehet itt is van lehetőség központozásra. A K-Plus ugyan ez csak extrákkal. Titán bevonatos kés, spéci őrlemény tartó és nagy állító tárcsa van rajta. Ami nem tetszett egyikben sem az a mágneses levehető kar, nyilván lazán van illesztve, hogy le tudd szedni, de leghamarabb ott fog kiszopósodni a folyamatos hajlítgatástól ahogy tekered. 60 ezerért a JX-Pro eléggé csábító annyit megérhet szerintem, én azt választanám. Az persze megint más kérdés, hogy mit tudnak ízben. Ahhoz egy pár hétig kellene tekergetni, hogy valami vélemény kialakuljon.
(megj: ez szigorúan az én szubjektív véleményem, nem szentírás)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest