Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsensore
tag
Sziasztok! Van egy Philips Saeco 8323 gépünk. Gondoltam kipróbálom a párnácskás kávét is, és vettem a kínaiba Senseo párnát. Itthon derült ki hogy ez bizony nagyobb méretű párna mint amit a szűrő befogat. Mivel nagy 38db os zacskót vettem, belegyömöszölöm és megiszom, ugyan alig csöpög át rajta a víz de lejön a kávé. Namost hogy legközelebb ne fussak ilyen hibába tud valaki olyan helyet ahol a Saeconak megfelelő párnát tudok venni? Az Aldi tanácsot megjegyeztem, kipróbálom, de eredeti kávét szeretnék venni, Douwe Egberts vagy Illy, Intermezzo.. Ja és vajon vannak egyéb pl forrócsoki meg cappucino párnácskák is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest