Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Szerintem ez rengeteg embernél amúgy a régi beidegződésre vezethető vissza. Saját tapasztalat, hogy az ismerősi körben rengetegen még azt hiszik, hogy a kávé egy atom keserű valami és ezért "karakteres meg erős ". Amikor meg kapnak egy nem teljesen sötétre pörkölt kávét az gyenge meg miegymás. A legjobb példa az anyósom aki most már ugyan egészségi okok miatt nem kávézik de azelőtt ment a sárga tchibo 3 cukor meg tej mondván, hogy erősen szereti. Aztán egy műtétet követően nálunk lábadozott es en csináltam neki a napi kávét. Csak hüledezett, hogy milyen finom édes holott nem is volt benne semmi cukor csak gőzölt tej.
Ez csak egy példa de sok ilyen van, hogy önszántukból nem is hajlandóak megkóstolni mondjuk cukor nélkül.
Szerintem ha az emberek többsége tényleg csak minimálisan is hajlandó lenne akárcsak kipróbálni a kávét 3 merőkanál cukor nélkül (nem azt mondom, hogy ne cukrozza meg de előbb meg kéne kóstolni) sokkal előrébb lennénk mert akkor lehet, hogy a kávézók is picit igazodnának a minőségibb elvárásokhoz.
És igen a tejszínt el kellene felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest