Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Apple MacBook
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Hústű a wdt-hez (átkavargatni az őrleményt) tejfölös vagy joghurtos pohár pedig azért fog kelleni, hogy kevergetés közben ne hulljon ki
(levágva belőle egyfajta szűrőmagasítóként is szolgál, persze van elegánsabb megoldás is, de ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb) Az 58mm a szabvány, de a kosár maga nagyobb. Típustól függően lehet akár 58,7 mm is. Én azt javaslom, hogy a szimpla kosarat hanyagold amíg bele nem jössz (utána meg azért nem fog kelleni mert kevesled majd, persze nem mindenkire igaz ez). Kosár témában nehéz tanácsot adni, rengeteg féle van, a keresőbe beírva a vst, ims vagy reneka szavakat tudsz olvasgatni kicsit. Nekem nincs kedvencem, talán kicsit a reneka, de van mellette vst-m is, de a gyárival is lehet jókat húzni. Izlés, kisérletező kedv és pénztárca kérdése. Ki kell tapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(levágva belőle egyfajta szűrőmagasítóként is szolgál, persze van elegánsabb megoldás is, de ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb) Az 58mm a szabvány, de a kosár maga nagyobb. Típustól függően lehet akár 58,7 mm is. Én azt javaslom, hogy a szimpla kosarat hanyagold amíg bele nem jössz (utána meg azért nem fog kelleni mert kevesled majd, persze nem mindenkire igaz ez). Kosár témában nehéz tanácsot adni, rengeteg féle van, a keresőbe beírva a vst, ims vagy reneka szavakat tudsz olvasgatni kicsit. Nekem nincs kedvencem, talán kicsit a reneka, de van mellette vst-m is, de a gyárival is lehet jókat húzni. Izlés, kisérletező kedv és pénztárca kérdése. Ki kell tapasztalni.