Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Egyik barátomnak lőttünk a héten Tescoban egy Delonghi Dedica 680-ast kemény 22,5k-ért. A CM702-es már pár napja megvolt, így tegnap este beüzemeltük a szettet.
    Neki volt egy frissen bontott olaszos pörije, én meg vittem egy kis saját hondurasit. Őszintén meglepődtem a produktumán, a két kávé között is kottázni lehetett a különbséget. Nem mondom, hogy pariban van a GC-vel, de aki a kotyesz után szintet szeretni lépni, annak bátran tudom ajánlani.
    Nálam most a kávéba bolondítás sorrendje az lenne, hogy az érdeklődő előbb vegyen egy kis Graef-et a kotyogó mellé, majd ruházzon be egy használt Babyre, vagy egy belépő nyomásfokozósra. Egyébként ebbe a Delonghiba passzol a Mr. Coffee kosara, így a nyomásfokozó kilővése is gyerekjáték. Barátom még ismerkedik vele jelen formájában, de biztos hogy rá fog fordulni normál kosárra is. :)

    Munkahelyen pedig próbálgatom a Nespresso kompatibilis kapszulákat. A Lidl terméke híg f*s, az Aldis köröket ver rá. Most a Vivace és a Supremo van a fiókban, mondjuk úgy, hogy ezek már ihatóak. De a Delonghiból 100x jobbat ittam.

Új hozzászólás Aktív témák