Hirdetés
- OLED TV topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
először is a gratuláció fragolát illeti, én csak okoskodtam a folyamat során inkább bonyolítva a dolgokat.
@von toth, az nem karbon csak annak látszik és gyári
@Parci, ugye-ugye Az kérlek az általad is ismert "szervíz" nyomásmérő belseje átszerelve a gyári gőzbojler nyomásmérő testébe
épp ezzel szívtam tegnap egy pár órát de tökéletesen működik és mutat.
Az előáztatás meg teljesen más. Ez egy nagyon pontos tűszelep, olyan mint ami a slayerben van (innen az ac/dc név ugye). Ezzel állítható az átfolyás, de előáztatás közben fix. Csak az előáztatás részét nézve az pont olyan mint a slayerben, csak itt a kapcsoló nem az eltolható karban van, hanem egy gomb a régi hőmérséklet állító poti helyén.@Bazsee hétvégén szándékozom mérni a víz hőmérsékletet, meg tesztelni kell sokat az e61 - eredeti vízterítést. Esetleg csinálok még egy rancilio klónt is, majd meglátjuk. Na úgyhogy idővel lesz beszámoló bőségesen. Egyelőre annyi látható, hogy gyönyőrűen szabályozható az előáztatás, viszont minden teljesen más. Tök más daráló állás, hőmérséklet, stb
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
épp ezzel szívtam tegnap egy pár órát de tökéletesen működik és mutat.