Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
A majornál emlékeim szerint a legnagyobb gond a bakapja a babot vagy sem ügy volt. A royal ugyanolyan erős, ugyanaz a fordulat, mint a ZM. Olyan gond sosem volt, hogy ne őrölné le a babot, akadna, szenvedne, stb. Egy dologban azonban valóban elmarad a ZM-től és az az állítás finomsága. Most kb. 4mp egy nyekkentés a meneten, de azzal még kísérletezni fogok, hogy zsírozással, hosszabb csavarral, stb lehet-e ezt finomítani (nyilván sosem lesz ZM). Az viszont, hogy nem tudom 1mp, 0,1mp, 0,01mp finomsággal állítani a lefolyást nem nagyon érdekel, mert kiérezni sem tudom. Jelenleg annyit tudok mondani, hogy ha beállítok egy kv-t, azt finomabbnak sejtem, mint az eddigi darálóimmal. Persze ez is hülyeség, mert pl. ezt a Casmo Kenyát még sosem ittam másik darálóval.
Ha majd úgy gondolom, hogy bejárattam a konyt, akkor azzal összehasonlítani érdekes lesz (nekem). Ha meg elkezdem árulni a majort, úgyis az lesz a legjobb daráló, amim valaha volt és csak gyerekvállalás és anyagi gondok miatt adom el
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Revolut
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest