Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
bajnokpityu #62316 üzenetére
Nemsokára ez jön nálunk, ha teljesen kész lesz az irodában a tuning GC. Eddig, mióta elkezdtem komolyabban elmerülni a témában, csak e61-et (fulltuning
) használtam. Most a régi darálóm és egy rézcsövezett GC van az irodában, azzal próbálva óriási volt a különbség ugyanazon a kávén (egy pörkölés), megjegyezve, hogy a pid még nincs kész így a próbálgatást abba is hagytam, de kíváncsi leszek mit mutat, ha kész.
Egyébként szerintem sem a kávéfőző a legszűkebb keresztmetszet egy szint (képesség) felett és mindenki a saját "szerelmét" isteníti. Mondjuk az e61-esek családja egy méltánytalanul elnyomott kisebbség a fórumon
Én nem vitatom, hogy jó a GC, csak akkor szoktam csodálkozva nézni, amikor az e61-et minősítik mindenre alkalmatlannak... Kicsit kevesebb tuninggal mint egy GC-re kell ki lehet szűrni a gyengeségei nagy részét (fejhőmérő, programozható előáztatás, szűkítő), a 4 kilós réz fej, 3 literes kazán, rotopumpa meg nem hinném, hogy hátrány
Tény, hogy ha nem fogy sok tejes ital a családban akkor felesleges és elég a GC, tény hogy pacsálós és Nordával anyagi csőd lenne használni, viszont szvsz a legszebb gépek, oda lehet rakni bármelyik konyhapultra, lehet játszani a világos pörikkel espressonak és szünet nélkül lehet tolni a latte artot a vendégeknek had pislogjanak...
mdav88: majd számolj be hogy muzsikál a gép
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest