Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Ahhoz kepest hogy itt mennyire osztjak oket szerintem nem annyira rosszak. Legalabbis ezzel a kaveval (70/30) nekem megutotte az ihato szintet, sot az egyik eleg kellemes volt, ahhoz merten hogy atnezve 25ezer volt a gep. Nem az enyem parom szuleie. Ennyiert egy kotyesz/ brikka jon ki egy kezivel, ami nekem eredmenyre valamivel gyengebb. Podost ill Jo kapszulat meg meg nem sikerult inni. Jo 200 korul vannak de az meg mar tulzas erte.
Szoval azt akartam hangoztatni/irni, hogy 30 vagy 50 alatt en nem bohockodnek kapszulassal vagy kotyesszel.
Lehet igy visszaolvasva picit tulzasnak hangoztt amit irtam.Szerintem annyi erzekem meg van a temaban hogy eldontsem hogy mi az ami szar ill jo/ vagy elfogadhato.
Ettol fuggetlen nem cserelem le a gaggiat se az sm-et automatara...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest