Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Androidos fejegységek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
rallypix
üzenetére
Érdekes, pont én is ezt próbálgattam reggel, 90 fokon volt a PID, ugye múltkor az Ikeás hőmérővel megmértem, hogy egy majd 2 dl-es bögrét telecsapoltam és végig 90-et mutatott, de ez fent is van a frutyubon.
Ma hasonló volt a mérés technika /messze elmaradva ettől amit itt bemutattál :-)/, újfent az Ikeás hőmérő mért, de most a kávépogácsából kilépő kávét /ami egy perc múlva már inkább víz volt :-)/ mértem 90mp-ig, itt magától leáll a Catler. Így fix 87-88 fokot mértem, 91-es PID állásnál. Azt tök érdekes lenne tudni és valószínűleg sok mindenre magyarázat is egyben, hogy a Weinmaker féle tuning Gaggia mit mutatna egy ilyen hőmérővel, hasonlóan a kilépő víz hőmérséklet szondázásánál mikor 90 fokra van a PID-je állítva./info: a hőmérőt mivel iszonyat lassú, minden esetben előmelegítem ilyenkor, hogy a tényleges mérendő pontra téve már csak kicsit kelljen korrigálnia, ne a szobahőmérsékletről/
Amit még megnéztem, hogy a kifolyó csőr 20 perc után tényleg simán tapizható kézzel, nem meleg, inkább langyosnak mondanám. De a kart levéve, annak oldala már igencsak süt, bár az sem extrém forró. Egy üres csapolás után már inkább. A karok anyaga amúgy nem ugyanaz, egyik ugye acél, míg a gaggia krómozott bronz. /hővezetésbeli különbség, ha ugyan ez számít itt valamit…?!/
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SkyShowtime
- Metal topik
- E-book olvasók
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest