Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
zolchee16
üzenetére
Én használom mindakettőt. Irodában az Iberitalt, otthon a graef cm702-est.
Csak a 2 konkrét pédányról nyilatkozom, lehet minőségbeli variáció. Az Iberital Challenge darálmánya egyenletesebb. Mikroszkóppal néztem, szebb volt. De Az Iberitalban tényleg sok őrlemény benne tud maradni, akár 2-3g is. Viszont a sapkával pumpálva a levegőt, mikor még forog a daráló, szépen kihozza a nagyját. Ütögetni nem szoktuk, mert a munkahelyen egyfolytában megy, és nem nagy gond a pangó rész. A 702-esben nem szokott több maradni 1 g-nál. én mondjuk azt is ki szoktam ütögetni, kellő határozottsággal kijön tizedre minden belőle. Csak nem tudom, hogy a műanyagház meddig fogja ezt elviselni.
Az Iberital baromira hangos! Lehet tuningolni, de nem tudom milyen hatásfokkal. A Graef sokkal halkabb.Viszont ha nem 1 kávét iszol 1 hónapig, hanem cserélgeted, meg esetleg a szűrőket is, akkor az Iberitallal nem fogsz tudni 2 egyformát inni, hacsak nem írod mindig, hogy jobbra 2, balra 1, stb... Ugyanakkor kávépor be tud bújni a tengelyhez, a forgó kés alá, ami picit tudja befolyásolni a kések egymáshoz való viszonyát, ami az egész számolást tudja borítani.
A Graefnál eddig nem tapasztaltam ilyet. megvan, hogy mit hogy főzök, és 9-13 fokozat között szűrőtől, kávétól függően tudok állítgatni épp amire akarom.
Ja, és nem összehasonlítható, mert a céges e61 fejes gép nem PID-es, de itthon sokkal jobb kávékat iszom a PID-es Gaggián a Graef-fal.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest