- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
negeev
csendes tag
Eleve szimpatikus, hogy nem üveg az egész telefon, hanem a problémamentesebb műanyagot használják. Bizonyára mindenki nagyon emelkedett lehet a full üveg készülékektől, de az esetek többségében egyből műanyag vagy gumi tokba kerül.
Az meg izgalmas, hogy ezekben a turbulens időkben talán egy-két európai cég is kínál majd telefonokat. Ha más esetben nem is, legalább egy niche vevőkör eltarthatja őket, akik előnyben részesítik a fenntarthatóságok vagy épp az európai céges hátteret.
-
lezerpiramis
őstag
Nekem egyelőre nincs bajom vele, bár még nem laktam be rendesen (pl. céges levelezés még nincs rajta, alighanem az fogja lassítani
). Most egy XCover6 Pro-t nyúzok, ha ennek lejár a "szavatossága", akkor jön fő telóként a Fairphone 5. Beruháztam rá, mert 133 ezerért el tudtam csípni emag-on, és mázlim volt, hogy tényleg azt is hozták ki, amit rendeltem 
Egyébként letisztult android, szerintem egész gyors is, ellenben a desktop mode-on lehetne még reszelni, ráadásul valamiért csak a PinePhone-omhoz kapott USB dockkal hajlandó képet kirakni monitorra, az összes többi átalakítómmal nem, pedig azokkal a többi DisplayPort-képes ketyerém (PinePhone, Librem 5, XCover6 Pro, Surface Duo) működik. Érdekes...
-
A Finn Jolla-t se hagyjuk ki. Jön az új mobiljuk. Ugye a Fairphone is indítható a Jolla saját oprendszerével. Nem rosszak ezek a mobilok.
-
csubííí
őstag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Jövőre házilag cserélhetőnek kell lennie minden akkumulátoros készüléknek (csavaros, pattintós stb).
Kíváncsi leszek milyen megoldások lesznek a gyártóknál. -
tms+
senior tag
Nekem január óta van meg a 6-os. Vannak benne azért gyengepontok, a hangszóró és a vibramotor azért nem annyira jó, a szoftveren is lehetne optimalizálni, de a képernyő teljesen okés, a főkamera egész ügyes, az anyag tapintása kellemes. Az egész telefonon érezni, hogy nem a hagyományos mobil, de mégsem áll annyira messze a kategóriájától. Az összeszerelés oké, de nyilván a hagyományos üvegszendvicshez képest nem érzed azt a prémium érzést, de ennek a mobilnak nem is ez a célja. Szerintem szerethető készülék a maga korlátaival, akinek meg a fenntarthatóság az egyik legfontosabb, annak teljesen élhető alternatíva tud lenni véleményem szerint.
-
Minap feldobta a youtube a Linus tesztet a Fairphone 6-ról, elég gyengusnak tűnt a hangszóró még max. hangerőn is.
-
tms+
senior tag
Januárban beruháztam egy Fairphone 6-ra, annyira mozgatott már a dolog. Kíváncsi vagyok milyen lesz a 16-os felület a Fairphone-okon.
-
negeev
csendes tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Elég menő, hogy vettél egyet! Mik a tapasztalatok vele?
-
lezerpiramis
őstag
Pár hete egy Fairphone 5 mellett döntöttem (CMF Phone-t vált a sorban), mert a 6-os sok tekintetben visszalépés:
- az akksi cseréjéhez le kell csavarozni a hátlapot, ami nem nagy cucc, de menet közben annyira nem kényelmes...
- hiányzik a DisplayPort funkció, nyilván itt költséghatékonyak voltak, de na...Kíváncsi leszek, mikor jön az A16 az 5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elég organikus a FP által használt műanyag érzetre