Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Köszi fiúk!
Sikerült jól összezavarni, elbizonytalanítani. Persze így jár az, aki nem is tudja pontosan mit akar.
Itt találtam egyet ez tényleg nagyon baráti ár...de egyből tuninggal kezdeni??....nem tudom. Ha nem lesz PID alapból, akkor sohasem, de legalább évekig, de érzem, hogy kelleni fog. Tulképp. emiatt akarok lépni.
[link]
Ezen az oldalon ez a rancilio a legalja, a gépek dácsiája (a többihez képest)....mik vannak itt!!! Horror...Amit még akartam írni. Nálunk én vagyok a fő kv-s, így kb. fele-fele arányban 1-es 2-es főzetet eresztenék.
Olyan gép kellene, amivel az 1-es is tűrhető eredményt ad. Igaz, hogy valamelyik géppel nagy kihívás az 1-es? Feleségem kirúgna ha reggeli kv-ját nem tudná elkészíteni rendesen egyedül
Egyébként már emlékszem, hogy Milánó kis kávézóiban láttam piros cimkés gépet lehet, hogy lelit volt? 3 kiló kv-val jöttem haza, sok kis 10 dekás csomaggal. Amelyik ízlett, abból kértem. Hogy ott mennyi kis kávézó van.
Lehet jegelem ezt a dolgot, túl sokat olvastam, had ülepedjen....tavasszal úgy is megyek Milánóba, majd jól körülnézek. Addig meg keresek valami pid-es helyet.
Update:
Kedvesnek mutattam, mondtam mennyi, meg hogy tuningolni kellene, azóta mantrázza, hogy meg ne vegyem
Hogy lehet kikapcsolni?? 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Proxmox VE
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest