Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
én most úgy nyomatom a Graeffel, hogy 100g-onként fagyasztom, zacsiba + műanyag doboz, kiveszem a zacsiból a 18g-t és megy vissza az egész, így nekem sokkal jobb minőségű az őrlemény mint a friss volt, és 1 fokozattal durvábbra is hagyom. Nem kell a WDT (vagyis amit csinálok az szinte semmi)se a rögtelenítés mivel az konkrétan =0. Pár mozdulattal eligazítom egy hústűvel és kész, nem mint eddig, hogy szét kell szedni szarakodni, hogy szép sima legyen.
Ízben talán annyi, hogy mindig jók a csapolások mert egyáltalán nem csatornásodik, és jobb is a kioldódás. Most ez egy sötétebb la piazza, szóval sokal nem tudok hozzátenni. Időben talán ugyanott vagyok a ki-becsomagolás miatt, de mégis könnyebbnek érzem így.
Most jött meg a kv amit ajánlottál, félre teszek egy adagot, meg egyet a fagyiba, megírom majd mit vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest