-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
"a pavonival sosem csináltam cappuccinót, az extra tudása tehát csak teher, ami viszont minden egyes shotnál útban van.
na, ha ez sikerül vele, akkor marad."
Na, ezzel (Caravel) biztos nem fog sikerülni a cappuccino
. Nyugi, értem ám, mire gondolsz (még ha nem is azt írod)."a hájp ellenére, amit itt páran megpörgettetek"
A "hájp" itten elég negatív értelemben hangzik el, amit értenék, ha én vagy bárki más ezzel a géppel kereskedne. De egy egész más márkát forgalmazok ugye. Ennek a gyártója meg konkrétan már rég alulról szagolja az ibolyát. Francesco bábjának sem nevezhet senki. Ha pedig "hájp"-ot akarsz olvasni (nyilván nem akarsz), akkor tényleg ideje lenne meglátogatnod külföldi fórumokat is, ahol több tízezer user mondja el a véleményét x-ezer gépről, meg manuál karosról. Na ott a Caravel magasabban trónol a népszerűségi listák élén, mint bármelyik gyártó, bármelyik gépe. Mindezt úgy, hogy semmilyen érdek/érdekelt nincs emögött. Egyszerűen így van. Még csak azt sem lehet mondani, hogy minden második jenki kávébolondnak ez lenne odahaza.
Az viszont tuti, hogy egészen kevesen vetemednek arra, hogy egy Caravel-t pid-eljenek. Azt gondolnám azért, merthogy semmi, de semmi szüksége nincs rá szegénykének.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Háztartási gépek
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Le Mans Ultimate
- Makett, makettezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Nyugi, értem ám, mire gondolsz (még ha nem is azt írod).