Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
egyszerű a képlet: abban bízom, hogy egészen primitív konstrukció lévén talán egy pid-del egy univerzális eszpresszó gép lehet belőle. végülis anyag az nincs a fejben, a "bojler" egyszerű, mint a szög, nincs túlnyomás, hideg vizet csapolás után nem kap, magyarán egy tipikus kávégép (és a pavoni) minden problémás pontja ki van iktatva. azt tippelném, hogy ha a bojlerben 93 fokos víz van, akkor maximum egy rövid öblítőcsapolás után 93 fokos vizet tudok a kávéra nyomni (vagy 93-pár fok, mindegy, a lényeg, hogy stabil).
a pavonival sosem csináltam cappuccinót, az extra tudása tehát csak teher, ami viszont minden egyes shotnál útban van.
na, ha a fenti sikerül vele, akkor marad. a hájp ellenére, amit itt páran megpörgettetek, mert az inkább arra sarkallna, hogy meg se vegyem.

(a pavoni egyébként nem is tudom, hogy hány éve van meg. mondjuk öt? nem emlékszem)
egyébként viccet félretéve, nekem tetszik a fehér
elefántcsontműanyag caravel kapaszkodó, amíg nem sérül meg, nem akarnám cserélni úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest