Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
egyszerű a képlet: abban bízom, hogy egészen primitív konstrukció lévén talán egy pid-del egy univerzális eszpresszó gép lehet belőle. végülis anyag az nincs a fejben, a "bojler" egyszerű, mint a szög, nincs túlnyomás, hideg vizet csapolás után nem kap, magyarán egy tipikus kávégép (és a pavoni) minden problémás pontja ki van iktatva. azt tippelném, hogy ha a bojlerben 93 fokos víz van, akkor maximum egy rövid öblítőcsapolás után 93 fokos vizet tudok a kávéra nyomni (vagy 93-pár fok, mindegy, a lényeg, hogy stabil).
a pavonival sosem csináltam cappuccinót, az extra tudása tehát csak teher, ami viszont minden egyes shotnál útban van.
na, ha a fenti sikerül vele, akkor marad. a hájp ellenére, amit itt páran megpörgettetek, mert az inkább arra sarkallna, hogy meg se vegyem.

(a pavoni egyébként nem is tudom, hogy hány éve van meg. mondjuk öt? nem emlékszem)
egyébként viccet félretéve, nekem tetszik a fehér
elefántcsontműanyag caravel kapaszkodó, amíg nem sérül meg, nem akarnám cserélni úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest