-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsolt7
csendes tag
Jelenleg egy Simi által felújított pides, rézcsöves GB-m valamint egy Graef CM802-esem van itthon, és ugyan nem szeretnék mostanában túl sokat költeni a kávézásra, de egyre jobban foglalkoztat az őrlő cseréje. Gondoltam tanácsot kérek tőletek, mert könnyebb úgy összegyűjteni a pénzt, ha konkrétan megvan, hogy mire gyűjtöm
(vagy mit érdemes figyelnem használtan). Eddig elsősorban a Fiorenzato F4 Nano és a Mazzer Mini (esetleg SJ, de az már húzósabb) került képbe, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.A karba őrlési opció és a babtartály mérete számomra nem fontos, úgyis minden alkalommal ki szoktam mérni a duplához szükséges mennyiséget, és csak azt öntöm bele, őrlés után pedig a rögmentesítés a wdt már a "szertartásom" részeivé váltak. Az viszont jó lenne, ha minél kevesebb lenne a pangó őrlemény (vagy legalább gyorsan ki lehetne szedni - a Graefnél néha sokat elszöszölök az ecsettel, mire rendesen kijön), hogy ne keveredjen a friss kávé az előző napival. nem tudom, hogy ez szűkíti-e a kört, de filterre és eszpresszóra is használnám.
Szóval a fentiek közül melyiket ajánlanátok inkább? Vagy inkább valami mást?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy mit érdemes figyelnem használtan). Eddig elsősorban a Fiorenzato F4 Nano és a Mazzer Mini (esetleg SJ, de az már húzósabb) került képbe, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.