Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi a bizalmat
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.