Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi a bizalmat
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.