- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz
paljoc
üzenetére
...nem kell máris rosszra gondolni ha hiányzik pár infó...az mindenesetre biztos, hogy én k*rvára belefáradtam abba, hogy hajtakozni kell pár tömítőgyűrűért meg több száz km-t utazni, hogy találjak valakit aki megnézne - nem is ezzel van gond, hogy elvinni, hanem, hogy nekem nincs meg a folyékony kapcsolat és ha esetleg valami gebasz lenne, akkor hónapokat kellene várni mindenre...
Kicsit elment tőle a kedvem, nah...azt viszont el kell mondani, hogy tényleg kísérletezni kell vele - amire nekem nincs időm.
Túl sokat utazgatok, ezért inkább megveszek egy másik használt darálót/gépet ami van itt a többségnek, azok mondanak egy "kb" beállítást és akkor már kevesebbet kell próbálgatnom...tudod, hazaérsz, aztán csak egy jó kávét innál, megcsinálod, majd mikor iszod azt mondod, durvábbra kellett volna őrölni...aztán hazaérsz legközelebb addig más kávét töltöttek a gépbe, és még van benne, más beállításokkal..nem vagyok egyedül és mivel én vagyok ritkábban otthon ezért nekem kell alkalmazkodni...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest