Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Nem veszem sertesnek.
En csak meg akarlak kimelni egy nem igazan jo veteltol. Sehol nem ajanjak az egybe epitett gepet. En ujat nem is vennek mert fele annyi a hasznalt es ez nem tv, hogyha elromlik a kepcso lehet kidobni mert nem eri meg javitani. Az utolagos pideles meg akar jobb is lehet mint a gyari. Foleg ha mar egyszerre rezcsoves is.
Ez tenyleg olyan, hogy jol ki kell fogni. Fragolara irj ra, multkor meg volt neki 2 vagy 3 gyonyoru felujitott tuningolt pides rezcsoves fekete sztem gyonyoru allapotu gaggia classicja. En ha most vennem tuti, hogy azt vennem mert lattam eloben is. Pid nelkulivel ne is szorakozz. En 4 honapig kinoztam magam vele. De olyan szinten, hogy raszoktam a tejes kavera mert szarok lettek a presszoim. Most meg 3 fozes alatt belottem egy kvt tutira.
Toobee arult haszbalt daralokat 50 alatt par hete
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest