Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz
von toth
üzenetére
Szerintem nem lenne nagy változás, ez a kép sem valami bizalom gerjesztő. Ennyi pénzből sokkal de sokkal jobb gépet tudnál venni használtan. Nézd meg a fórum bevezetőjét. Ha egy kicsivel több pénzt még tudsz hozzátenni, akkor tudnál venni PID-es rézcsőtuningos masinát (Gaggia Classic) ami után már nem is nagyon kell gondolkodnod feljebb lépésen.
Más: Elkészült az EVO-m, PID, manométer, Rézcsőtuning (4 méter), Fluid o Tech OPV, Réz vízterítő (bocsi a mocsokért ami a képen van, nagy izgalmamban csináltam gyors beüzemelés után)
Korábban felmerült, hogy nem ajánlott az EVO-t PID-ezni. Semmi problémát nem vettem észre, nincs csöpögés/folyás a fejből. Körülbelül félpercenként cseppen egyet a gőzkar, ennyi. Pontos, egyszerű, nagyon tetszik. von toth ez a gép így összesen annyiba került mint az új Krups amit belinkeltél.
Akinek ilyen low cost gépe van mint nekem, bátran ajánlom a PID-et és a többit szintén.Szerk.: Most figyeltem meg, hogy az a fél perces gőzkar csöpögés is jóval több mint fél perc/csepp

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs