Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Milyen kávékat tudnátok ajánlani, amik önmagukban egy "édeskésebb" ízvilágot képviselnek? 4-4500 Ft/kg árkategória fölé nem mennék, mert még erősen pazarlok.

Most La Piazza és PinUp van, fel-le játszok a hőfokkal, de szerintem nem ezt keresem.
Más:
Munka ügyben az elmúlt 2 napban sokat utaztam, volt alkalmam járni az Expolygonnál és a Danettinél is. Mindkét helyen csak kis tételben, apróságokat vettem (nagykereskedők az ilyet nem nagyon szokták szeretni). Röviden annyi a tapasztalatom, hogy a Danettinél nagyon készséges volt a kiszolgálás, az áraik is rendben vannak, szívesen visszatérek oda (közelebb is vannak Kaposvárhoz).Kávékorzó tesztekben a gyengébbek kedvéért igazán leírhatták volna a tesztelők a bevált hőfokot. Vagy valami okból kifolyólag szándékos lehet a ködösítés?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs