- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nos, úgy néz ki hogy jövő héten már egy Graef CM702-es boldog tulajdonosa leszek. Igaz az eszpresszó gépet még nem most tervezem megvásárolni, de szeretnék nyitott szemmel járni, mert ugye venni akkor kell amikor lehet. Ehhez kérnék segítséget, hogy egyáltalán mely típusokon akadjon meg a szemem.
Olvastam az összefoglalót, követem a fórumot is, de a mostanában futó témák már (jó)pár fokkal meghaladják a kezdőként elérni kívánt szintemet. Szóval ajánlottak egyes korábbi Gaggia modellek, Ranciliok, QuickMillek, Turmix TX10. Mindenképp PID-es változatot vennék, vagy olyat ami hazai szakember által PID-elhető. Nos, ennek kapcsán ami itt nekem leszűrödött, hogy 15-20 percbe telik mire egy ilyen gép használható állapotba kerül, illetve legalább 5 percnek el kell telnie két csapolás között. Vendégek esetén, akár csak 5-6 fővel ez már elég necces. Gondolom ha nem várok ennyit, akkor is elfogadható minőséget produkál, de nem hoz ki mindent a kávéból. Vannak fürgébb típusok, vagy ez ne is legyen szempont? Szeretem a hosszú kávét is, azzal hogy birkóznak meg ezek a gépek?Tudom elég amatőr kérdéseim vannak, sajnos még lesznek is, jelenleg szuperautomatám van. AZ pár perc alatt felfűt, gombnyomásra jön a kávé, pár másodperccel később gombnyomásra meg már a következő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest