Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Daneeka
üzenetére
szerintem alulextraktálhattad az előzőt. túl hamar átnyomtad rajta az "aeropresso"-s megoldással a vizet. ezért mondják szerintem egyesek, hogy nem lehet vele espresso mennyiségű kávét csinálni, ilyen kevés víz egyszerűen túl hamar lehűl.
amúgy megvilágosodtam, egy olyan elektromos vízforraló kéne, ami képes fix 88-90 C°-n tartani vizet 1-2 percig, úgy, hogy a kávét csak akkor ereszti rá a vízre, amikor eléri a víz a kellő hőfokot. Amikor letelik az idő, a szmötyit bele az Aeropressbe, és lehet leszűrni.
De, hogy az aeropress nem alkalmas kávéfőzésre max szűrésre, az egyre világosabb.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs