Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Ehhez nem tudok hozzászólni, én ennek kapcsán szinte kizárólag TAPASZTALATOKAT írtam, ezirányú ismeret híján nem tudományos oldalról közelítettem.
Hogy mi miért meg merre oldódik, meg milyen láthatatlan molekulák hova kerülnek melyik anyagból arról fogalmam sincs, nem vagyok kémikus.:-)
Viszont az is tuti, hogy most gyorsan megnéztem itthon, az összes evőeszközön a solingen 18/10 germany, míg az edényeken multy-ply18/8 usa felirat van, de rozsdát még nagyon halvány foltokban felületi jelleggel sem láttam soha egyiken sem. Érdekes, hogy réz meg alu edény nincs itthon, de lehet hogy csak a spórolás miatt. :-)
Viccet félretéve, tényleg nem ismerem kémiai szempontból, meg kioldódás szemponjából ezt az acél témát, hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel, de az tuti, hogy az acél kávéfőző kar olyan amilyet fentebb írtam, meg a többi is. Ezt tapasztaltam. Nem mondom hogy jobb, mint a réz, de az említett okok miatt nekem jobban bejön ez az anyagválasztás így hogy paralel használom egy réz bojleres La Scala géppel.
Ha esetleg majd egyszer megműtenek, azt is inkább orvosi acél szikével tegyék, mint rézzel vagy aluval. :-)Az még érdekes lehet, hogy maga az anyag mint olyan réz esetében drágább mondjuk, de profin megmunkálni,a csöveket hajlítgatni, vagy egy bojlert készíteni belőle melyik anyag esetén macerásabb?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest