Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
And06: A rövid hűtőcsapolás tapasztalati, 1-2mp szerintem nem csökkenti érdemben a vízhőmérsékletet, de a fejhőmérsékletet igen, hűtőcsapolás nélkül picit keserűbb a kávé (gondolom, megég a teteje?). A termosztáthoz még nem nyúltam, fogalmatlanul nem is akarok (meg nem ártana hozzá egy hőmérő sem).
zolnagy: működés közben remekül működik, nem is csap, még vakszűrőzéskor sem, de amikor veszem ki a csepptálcát, a gumicső kiemeléskor fölfelé-lefelé kipattan, aztán vissza, tehát mielőtt a csepptálcát visszateszem, körbe kell törölgetni a helyét.
parci: a gőzcsövet nem igazán használom, szerintem nagyon nem is fogom, szóval ez nálam egyelőre nem jelent gondot. De az vicc, hogy a csepptálca 2-3 kávé + 1 vakszűrőzés után teljesen megtelik, pedig a fej elmosásakor direkt teszek oda egy csészét, hogy a lötyi ne a tálcába folyjon. Szóval kicsit azt érzem, hogy a forma oltárán feláldozták a funkciót... De igen, baromi jó kofit főz

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Warships
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs