Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hol írja amúgy a cikk hogy IGP tervezésre lesz befogva?
Szerintem épp a grafikára szánt dedikált GPU piac ami szűkül vagy nem versenyképes az AI gyorsítókkal és integrált IGP-s platformokkal szemben.
Egyiknek nyilvánvaló miért van piaca, integrált megoldásokkal meg lehet kompakt vékony gépeket építeni.
-
janeszgol
félisten
Végre valami jó hír. Bár az Intel egyelőre egy rákos sejt, de egy ilyen mérnöklegendával már jól is jöhet a vga hiszti idejében. Én nem bánnám, ha az rtx3050, 4050, 3060 erősségű igp lenne. Vagy még jobb Intel diszkrét VGA. Érzésem szerint kellene ide, jót tenne ide egy nagy harmadik szereplő.
-
Baryka007
addikt
Nem tudom... egy ekkora arcot befogni IGP tervezésre? ... Az AMD is próbálkozott mega giga brutál IGP-vel... még 2020 körül akart olyan APU-kat csinálni amik GTX 1060 szintet tudnak ... Aztán senkinek se kellett
Ha csak nem forrasztanak bazi drága HBM memóriákat a CPU-ra, akkor egy lassú DRAM-al aligha lesz bármi ami gyors...
Nem oda kéne pazarolni... a vga piacba még messze nem vette fel a kellő fordulatot az Intel... az AI meg hát... oda úgyis inkább a vram mennyiség számít mint a GPU kraft

De örülünk neki, hogy kékben játszik most egy nagy legenda... Csak nem oda "pazarolnám" el a tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs