Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
nemethsza
üzenetére
Nekem volt ilyenem, a munkahelyen használtam. Az Usában valamiért ez népszerű típus, ezért a Home Baristán elég sokat lehet róla olvasni.
Kényes az őrlemény finomságra, mert itt nem tudsz korrigálni izomból, mint a Pavoninál, ha nem jó a lefolyás, és elég szűk tartományban jó. Úgy emlékszem, én a dupla szűrőbe raktam 12 -14g kávét.Tamperelni lehet bátran, de ha lehet, mindig ugyanúgy. Továbbá hajlamos a túlmelegedésre. Bekapcsolás után be kell állítani egy időzítő órát, hogy tudd, mikor indítsd a csapolást. Ez valahol a 10 - 15 perc környékén van. Ekkor le lehet vele nyomni 2 kávét, utána már túlmelegszik. A hőre kevésbé kényes kávékat érdemes vele készíteni. A crema elég vékony ezzel a készülékkel. Két trükkel tuningolják, ha nagyon muszály. A fej alá raknak teflon lemezt, mert ettől állítólag stabilabb lesz a fejhőmérséklet. Valamint van, aki plusz rugót tesz a fejbe, hogy nagyobb legyen a nyomás a kávékészítés közben. Minderről minden adat kinyerhető a fent említett HB honlapon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest