Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z-csongor
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt az espresso a favorit, de megis a segitsegeteket kernem, meggyult a bajom a french press-el. Has Bean Philter 2015 MK1 es Has Bean Blake 2015 MK1 blendeket probaltam french pressen elkesziteni (Espressot keptelen vagyok kesziteni, mindenfele praktikat probaltam a Delonghi EC155 gepemmel, nincs benne nyomasfokozo szelep, temp. surfinggel is probalkoztam, megvan a 25mp/30ml, viszont mindig minden kaveval kb az 5. masodpercnel kb mar viz jon, igy feladtam szerintem egy eletre), viszont iszonyatos lett. A Philternek konkretan nem volt ize, a Blake-nek pedig bar ne lett volna, teljesen tulextraktalt volt.
A recept a kovetkezo:
- 10g kave, Graef CM702 daralo legdurvabb fokozatan oroltem, kiszitaltam belole a nagyon finom szemcseket.
- Vizforralo bekapcs, forral, 20mp varakozas forras utan hogy kb 95 fokra lemenjen a homerseklet
- 40ml viz kavera raont, 30mp varakozas, keveres
- maradek 100ml viz, 3:30 perc varakozas (Tehat 1:14 aranyt kovettem kave:viz-re)
- Tetejen megtorom a felgyulemlett kaveorlemenyt, kiskanannal kiszedem egy mozdulattal amit tudok
- Lenyom, kiont,
fej az iz miattEsetleg valaki tud valami tuti tippet, hogy ezt a receptet hogy lehetne finomitani, hogy ihato kavet kapjak?

Nagyon szepen koszonom a valaszotokat, es bocsanat amiatt, hogy meg egy french presses fozest is el tudok rontani

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fej az iz miatt