Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronin s8

senior tag

válasz Kávé Kálmán #22904 üzenetére

Hm.... :N

Fenntartva azokat, amiket írtam, szerintem fordítva ülsz a lovon. ;) Végig arról beszélsz, hogy a körülmények így meg úgy, az emberek így meg úgy, miközben sajnos a kávédról az égvilágon semmi nem nem derült ki (a fiaskón kívül).
    Figyu, a kiállítás 10 órakor kezdődött, sokunknak szűkre szabott ideje volt, sokan csak egyszer (vagy egyszer sem) látogattak el egy adott standhoz. Én 25 éve szervezek kiállításokat, legalább annyi ideje részt is veszek évi egy-kettőn. Mindig vannak olyanok, akik leszerepelnek, de a körülményeket okolják (csakhogy én is felemlegessem az emberi tényezőt). :U
    Azon kívül, mi itt a fórumról már nem szimpla érdeklődők vagyunk, hanem több éves visszatekintéssel bíró, széles spektrumú információval, rálátással bíró "szak-outsiderek", hogy ezzel a frissiben kreált szóval illessem magunkat. :D Tehát NEKÜNK nem elég se a marketing duma, se a film. Mert mögötte a lényeg gyenge. Érted..? ;) És egy ilyen alkalomkor nagyjából egy lehetőség adódik, ha azt elpasszolja az ember, nincs több. :(

Nem Te vagy az egyetlen, aki leszerepelt, de Te vagy az, aki elég intelligens egy ilyen vitához (és Te írsz ide :DDD). Talán azt is megérted, hogy ha a marketing és a média farvizein evezve, de minőség nélkül próbálnak eladni valamit, az egy ideig működik, de előbb-utóbb kipukkad, ha nincs mögötte a jó termék. A hétvégén többen eljátszották ezt. Ráadásul mindig lesz valaki, aki ügyesebben tolja a marketinget, vagy csak egyszerűen több pénze van rá... :Y

A hétvégi tapasztalatok után, ha egy kezdő, kávéhoz nem konyító user kérne tőlem tanácsot, az Illy-ajánlanám neki... :U

Új hozzászólás Aktív témák