Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mester6

    tag

    válasz hunspikey #19255 üzenetére

    Eltúlzod a jelentőségét, hogy a Quamar 1, 2, 3 adagot is tud kimérni. ez csak egy látvány "tudás". Az adagolás az időbeállítással történik és az csak azt jelenti , hogy három időt memorizálhatsz. Ezekhez tartozik persze egy a beállított idő alatt megőrölt kávémennyiség.
    Ha egyszer megméred, hogy éppen az aktuális kávéból mennyit darál egy másodperc alatt akkor szinte elég ha az első gombra 7-8 gr-os adaghoz elegendő időt programozzál. Aztán a dupla szűrőbél megnyomod a programozott gombot kétszer, a tripla igénynél háromszor.(Már persze, ha nem fáradsz el tőle nagyon :) .) Ennyi az értéke a három gombnak. Persze lehet más más adagot programozni a három gombra.
    Aztán az meg semmit nem érő funkció, hogy számolja , hogy hány adagot őröltél meg. (Ez az egyik hozzászólásodból vettem, ha nem számolja akkor akkor az ide vonatkozó mondat tárgytalan.)

    Amivel foglalkozni kellene az az őrlés minősége és az őrlési finomság állítása (állíthatósága) erre célszerű ,teszteket ,véleményeket keresni. Sem a villamos teljesítmény, sem a készülék súlya, sem a kések átmérője nem olyan paraméter, amiből egyenesen következik a jobb minőség. Egy készülék megítélésénél persze ezeknek igenis van jelentősége!
    Szóval "szenvedj" :) még egy kicsit! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák