Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Köszi lányok!

Küszködtem is eleget vele. De most faszányosan fel van újítva, átnézve, szétszedve, új késekkel.
Amúgy egy La Spaziale Top lenne. ( Macap M9 P gyártmány. 68 mm-es késekkel. )
Idáig nagyon jónak tűnik. 3-4 napja nyüstölöm. Sokkal lágyabb a kávé, meg sokkal egyenletesebb az őrleménye, még szemre is. A hangja meg a fele-negyede a Graefének. Nagyon csendes! ( Mondjuk ki is béleltem egy kis hangszigetelővel, de amúgy is elég halk volt. )
Eleinte azt hittem, hogy kevesebb az őrlemény mennyisége, legalább is ízre úgy tűnt, de grammra 18,5, a szokásos dupla volt, aztán jöttem rá, hogy fellágyult' a kávé. Lehet nem jól fejezem ki magam, de mintha lágyabb, kevésbé karsztos lenne az ital.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest