Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Alabástrom, dis236, Uyuarasy, TDX:
Köfi az infókat! Befőttes üveg vonal tetszene leginkább, csak mindenhol centrifuga cső ajánlással találkozik az ember
Ikea GULDFISK-el próbálkoztam első körben, de a tetejével nem igazán vagyok megelégedve (relatív jól zár, de fura a menete és nem kényelmes használni, illetve rázásra engedi a vizet). Mondjuk én azt hittem ezek a centrifuga csövek alapból légmentesen zárnak.
Toltam egy gyors keresést, hirtelen találtam több 50-60 ml-es befőttes üveget is, egész használható áron lehet kapni őket, azt hittem ezek drágábbak. Szóval lehet teszek kezdésnek azokkal egy próbát, én fagyasztóba úgyse tervezem rakni, főleg lustaság miatt akarok egyesével kiporciózni őket, hogy ne reggel álmosan kelljen méregetni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ikea GULDFISK-el próbálkoztam első körben, de a tetejével nem igazán vagyok megelégedve (relatív jól zár, de fura a menete és nem kényelmes használni, illetve rázásra engedi a vizet). Mondjuk én azt hittem ezek a centrifuga csövek alapból légmentesen zárnak.