Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zen42

tag

válasz Bazsee71 #129482 üzenetére

Én is ezekre tippentem, köszi. Megpróbálok kérni majd belőle ahol kiemelkedően ízlett a kávé. Ki kell szűrjem ezt végre.

qvik27
    Finom a kávé a Flow-ban, de nem nagyon kószálok arrafelé. De ez a víz kérés jó ötlet.
    Nekem csak egy tuning Silviám van egy Majorral.
    Nyilván nem azonos kaliber egy Silvia a manapság használatos mindenre képes szupermasinákkal de eddig nem êreztem kényszert arra, hogy lecseréljem a csajt. :D

Jolida
    Az túl kézenfekvő volna. A kávé maga nyilván nagyon sokat számít, de azon túl nem hiszem. Kávézó és kávézó közt is van különbség. De engem nem nyugtat meg ha valahol gyengébb kávét iszom mint otthon. :) Az a kérdés, hogy a jobbak vagy igazán kivételesek mitől azok.

RetepNyarab
    Biztos sokat számítanak a brutálprofi gépek meg a rutin ha lelkesen csinálják, de én hiszem, hogy van még valami.
    A kimaxolásról egyébként egy ideje leszoktam. Ha egyszer egy beállítás ízlik, nem kísérletezek tovább az érzékszerveimre hallgatva, hogy hátha így vagy úgy jobb lesz mert többnyire nem lesz jobb csak a kávét pocsékolom. Az a pillanatnyi boldogság amikor elvétve tényleg sikerül valami remekmúvet alkotni, nem éri meg.
    De ha tudnám, hogy az általam érzékelt különbség leküzdhető akkor biztos vennék pár kiló jobb fajta kávét és addig nyomnám amíg ki nem derül mi a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák