Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Bianca tulajként amivel egyet tudok érteni. Maga a burkolat tényleg arcpirítóan vékony. Csapoláskor rendesen berezonál az egész gép. Bitumenlapot kellene belülre ragasztani. Nálam egy összecsavart konyharuha van betéve a csempe és a gép hátlapja közé. Így csendben van, de ez tényleg nem ok.
A belsejében én nem látom, hogy akkora igénytelenség lenne.Viszont a Bianca 1/2 éve még 650k-ért ment, Profitec 700 pedig ha jól tudom profilozóval nincs 1millió alatt. Igaz már záródik az olló, mert 749k a Bianca, de árban azért nem egy szint a kettő.
Szóval igen, nyilván valahol kispórolták az összeget. Viszont én soha nem adtam volna 1milliót egy kávégépért. Ha a tejes ital miatt fontos a DB, valamint a Pid, E61es fejegység akkor az árérzékeny vásárlóknál a Bianca lesz az első ami szembejön. Utána pedig szakadék 1millió környékéig..
Nem teljes fair így az összehasonlítás. De ezt talán a like/dislike-ok száma is mutatja..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest