Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Home server / házi szerver építése
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
BBéci
üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy vagy eleresztve csomagtartó-kapacitással? Azért kérdem, mert a 10x6 két literes Norda, az kb egy csomagtartónyi cucc. Vagyis 120kg. Esetleg arra tudnál vállalkozni, hogy mindenkiét átvedd, és utána Tőled elhoznánk, hogy ne Zsoltit terheljük vele? Ha igen, akkor én is rendelnék így vizet, hogy Tőled elhozzuk, ha Zsolti meghozza Olaszországból. Az a helyzet, hogy én nem tudom megígérni, hogy akár éjjel 2-kor Bp. határában legyek ott ahol Zsolti mondja, nekem erre rá kell készülnöm, fuvart szereznem, hogy elhozzuk stb. (Én sajnos nem vezethetek.) Ha nem megy, akkor kénytelen leszek átállni a pancsolásra, vagy ki kell építenem egy vízszűrő, vízlágyító rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest