Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
vicces1
üzenetére
Javaslom, kóstold meg ezt is. Mivel ezeknek a pöriknek jobban áll a hosszabb kivonatolási idő, 2.8-ig tekertem a Kinu-t, ez a finomság szerintem már pumpás gépnek is jó lehet. Ezt csak azért írom, hogy legyen hova tenni a koordinátarendszerben. Aki félre tudja tenni az ellenőrzését, és nem akar lemaradni ezekről a kivételes kávékról, az célozza be a Daisuke birodalom maradványait. Omniroast felé nézelődjetek, nem túl világos ez sem.
Szóval: 9Barista, Kinu M47, Nicaragua Hybrid Omniroast 18 grammból, kifelé 41 gramm. Ízben rendkívül édes, barackos. Szerintem iszom is a következőt. Valami 9 percre jött le, de nem volt nagyobb rózsa most szabadon, ez az oka. Azt tapasztaltam, hogy a nagy rózsa kell neki, viszonylag alacsony fokozaton. Ez egy picike volt maxon. Tudom, nem olcsó, de ha 200-ig akartok valami jót összerakni, akkor 9B+tekerőlant+hamarosan javasolhatom mellé a Nanofoamert is, ha beválik. Már úton van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest