- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
vicces1
üzenetére
Javaslom, kóstold meg ezt is. Mivel ezeknek a pöriknek jobban áll a hosszabb kivonatolási idő, 2.8-ig tekertem a Kinu-t, ez a finomság szerintem már pumpás gépnek is jó lehet. Ezt csak azért írom, hogy legyen hova tenni a koordinátarendszerben. Aki félre tudja tenni az ellenőrzését, és nem akar lemaradni ezekről a kivételes kávékról, az célozza be a Daisuke birodalom maradványait. Omniroast felé nézelődjetek, nem túl világos ez sem.
Szóval: 9Barista, Kinu M47, Nicaragua Hybrid Omniroast 18 grammból, kifelé 41 gramm. Ízben rendkívül édes, barackos. Szerintem iszom is a következőt. Valami 9 percre jött le, de nem volt nagyobb rózsa most szabadon, ez az oka. Azt tapasztaltam, hogy a nagy rózsa kell neki, viszonylag alacsony fokozaton. Ez egy picike volt maxon. Tudom, nem olcsó, de ha 200-ig akartok valami jót összerakni, akkor 9B+tekerőlant+hamarosan javasolhatom mellé a Nanofoamert is, ha beválik. Már úton van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest