Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas, igen szubjektív bejegyzés következik!

Biztosan sokan láttátok a hirdetést, Bluesfan topiktársunk után én is elengedem a Niche Zero kezét
14 hónap használat után azért kicsit a szívemhez nőtt, de bő 1,5 hónapja használok mellette egy Mazzer Major E-t, amibe az összes hozzá kapható kést megvettem ( 151A, 151B, 151C, SSP Red Speed) és a C-s késtől kb. leesik az állam. Ízben, gyorsaságban, mindenben. Nagy csalódás volt számomra az SSP kés, ugyanis attól vártam a legtöbbet. Lehet, hogy kellett volna időt adnom neki, de akkor nem tudtam volna gyakorolni az elállási jogot. Bár olyat is hallottam, hogy bevonatos kést nem kell bejáratni, így lehet, hogy sok változás nem lett volna.
19 g kávéval a kések sebessége:
151A ~14 mp
151B ~7 mp
151C ~3,5 mp
SSP Red Speed ~12 mp
Minél gyorsabb annál jobban ízlett nekem a kávé.
És ami még nagyon tetszik, hogy mivel brutál gyors a kés, ráindítás nélkül is szinte 0 a retenció.
Nyilván nem azt akarom ezzel írni, hogy mindenki rohanjon Niche-t eladni és Majort venni, de akinek van, tegyen bele C-s kést. Annyi van, hogy mivel igen agresszív, ha van a kések közt kávé, nem indul el. Tehát csak adagonkénti őrlésre alkalmas.
videó
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

14 hónap használat után azért kicsit a szívemhez nőtt, de bő 1,5 hónapja használok mellette egy Mazzer Major E-t, amibe az összes hozzá kapható kést megvettem ( 151A, 151B, 151C, SSP Red Speed) és a C-s késtől kb. leesik az állam. Ízben, gyorsaságban, mindenben. Nagy csalódás volt számomra az SSP kés, ugyanis attól vártam a legtöbbet. Lehet, hogy kellett volna időt adnom neki, de akkor nem tudtam volna gyakorolni az elállási jogot. Bár olyat is hallottam, hogy bevonatos kést nem kell bejáratni, így lehet, hogy sok változás nem lett volna.