Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
Sziasztok!
Köv a problémám: iphone5-m van, ios 6 al kezdtem azon volt 540 kép amikor felfrissitettem ios 7 re a rendszer, ekkor a foto tekercs ugye nullázódott, és létrejött egy ios 6 photos könyvtár ahol a régi képek/videok vannak!
na ezzel csak az a baj hogy se azt az albumot se a benne lévő régi képeket nem lehet törölni! sehogy próbáltam de semmi!
leszedtem egy fasza is exportáló progit a TunesGO-t ezzel kiexportáltam az összes régi ios 6 képeket, majd nyomtam egy törlést miután kész lett!
a telóról eltünt a mappa viszont hely nem szabadult fel ami elég nagy baj mert 3.5giga, amire szükség lenne!
mi lenne a megoldás hogy eltünjenek a régi képek, mert most olyan mint pl a windowsba, hogy a lomtárba van, törölt, de mégis a gépen van és foglalja a helyet!
várom az ötleteket.
kösziP4
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Környezetvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest