- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Az iTunes-szal lenne problémám. Rádugom a telefont a gépre (iPhone 5 a 6.02-es szoftverrel, legújabb iTunes), és az alábbi üzenetet kapom:
Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra.
Ha leokézom, megkapom a visszaállítás oldalát. Ezt nem lehet kikerülni? Nem szeretnék semmit visszaállítani (nem is tudom mikori az utolsó időpont, amikorra visszaállítaná), nekem így tökéletes, ahogy most van, de így meg semmit nem tudok szinkronizálni.
Akkor kezdte ezt el, amikor 600Mb körülre csökkent a szabad helyem. Aztán akartam csinálni egy szinkronizálást, de már ezt az üzenetet kaptam. A szabad hely ezután már 0 byte lett és egy fényképemre is azt írta, hogy nem lehet megnyitni. És mindez még egy korábbi iTunes-szal történt, ma frissítettem és ugyanezt csinálja. Lenne valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest