Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Az iTunes-szal lenne problémám. Rádugom a telefont a gépre (iPhone 5 a 6.02-es szoftverrel, legújabb iTunes), és az alábbi üzenetet kapom:
Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra.
Ha leokézom, megkapom a visszaállítás oldalát. Ezt nem lehet kikerülni? Nem szeretnék semmit visszaállítani (nem is tudom mikori az utolsó időpont, amikorra visszaállítaná), nekem így tökéletes, ahogy most van, de így meg semmit nem tudok szinkronizálni.
Akkor kezdte ezt el, amikor 600Mb körülre csökkent a szabad helyem. Aztán akartam csinálni egy szinkronizálást, de már ezt az üzenetet kaptam. A szabad hely ezután már 0 byte lett és egy fényképemre is azt írta, hogy nem lehet megnyitni. És mindez még egy korábbi iTunes-szal történt, ma frissítettem és ugyanezt csinálja. Lenne valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autóhifi
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest