Hirdetés
- Apple MacBook
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #318613 üzenetére
Ehhez a Domino feltöltőkártyás eSIM dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy én is Domino-s vagyok és délelőtt, ahogy pötyörésztem a Telekom app-ot, láttam ilyen “eSIM igénylés” lehetőséget.
Kíváncsiságból rámentem, hogy hova vezet majd pontosan az egész (azt gondoltam foglal majd nekem valami időpontot a legközelebbi Telekom fiókba) és már pontosan nem emlékszem a folyamatokra, de a vége az volt, hogy kaptam rendesen a QR kódot, amit be kellett olvasnom a telóval (táblagéppel lefotóztam, aztán teló kamerával beolvastam) és aktiválta nekem az eSIM-et.Tehát még sincs hozzá szükség személyes ügyintézésre, vagy legalábbis időközben már nem szükséges, hanem lezongorázható az egész az app-ból.
Működik is minden frankón, otthon is hagytam a rendes SIM-et és úgy mentem melóba és nem volt semmi gond sem ezidáig sem, viszont azt nem tudtam, hogy vizuálisan ez folyamatosan úgy néz ki, mintha nem lenne hálózatra csatlakozva a telefon, miközben meg minden működik, de majd hozzászokok, hogy ez ilyen. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro Max, Graphite ( szürke ) 128Gb, független gyári, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 - újszerű, kishibás
- Samsung galaxy s22 128g dual sim
- iPhone 14 128GB Gyári kártyafüggetlen! Akku 99% Garanciális
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Kártyafüggetlen, Titanium Silver Blue, Garancia 2028.04.02-ig.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest