Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz MasterMark #318613 üzenetére

Ehhez a Domino feltöltőkártyás eSIM dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy én is Domino-s vagyok és délelőtt, ahogy pötyörésztem a Telekom app-ot, láttam ilyen “eSIM igénylés” lehetőséget.
    Kíváncsiságból rámentem, hogy hova vezet majd pontosan az egész (azt gondoltam foglal majd nekem valami időpontot a legközelebbi Telekom fiókba) és már pontosan nem emlékszem a folyamatokra, de a vége az volt, hogy kaptam rendesen a QR kódot, amit be kellett olvasnom a telóval (táblagéppel lefotóztam, aztán teló kamerával beolvastam) és aktiválta nekem az eSIM-et.

Tehát még sincs hozzá szükség személyes ügyintézésre, vagy legalábbis időközben már nem szükséges, hanem lezongorázható az egész az app-ból.

Működik is minden frankón, otthon is hagytam a rendes SIM-et és úgy mentem melóba és nem volt semmi gond sem ezidáig sem, viszont azt nem tudtam, hogy vizuálisan ez folyamatosan úgy néz ki, mintha nem lenne hálózatra csatlakozva a telefon, miközben meg minden működik, de majd hozzászokok, hogy ez ilyen. 😁

Új hozzászólás Aktív témák