-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #318613 üzenetére
Ehhez a Domino feltöltőkártyás eSIM dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy én is Domino-s vagyok és délelőtt, ahogy pötyörésztem a Telekom app-ot, láttam ilyen “eSIM igénylés” lehetőséget.
Kíváncsiságból rámentem, hogy hova vezet majd pontosan az egész (azt gondoltam foglal majd nekem valami időpontot a legközelebbi Telekom fiókba) és már pontosan nem emlékszem a folyamatokra, de a vége az volt, hogy kaptam rendesen a QR kódot, amit be kellett olvasnom a telóval (táblagéppel lefotóztam, aztán teló kamerával beolvastam) és aktiválta nekem az eSIM-et.Tehát még sincs hozzá szükség személyes ügyintézésre, vagy legalábbis időközben már nem szükséges, hanem lezongorázható az egész az app-ból.
Működik is minden frankón, otthon is hagytam a rendes SIM-et és úgy mentem melóba és nem volt semmi gond sem ezidáig sem, viszont azt nem tudtam, hogy vizuálisan ez folyamatosan úgy néz ki, mintha nem lenne hálózatra csatlakozva a telefon, miközben meg minden működik, de majd hozzászokok, hogy ez ilyen. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest